Demi Moore a fost violată când avea 15 ani. Mama alcoolică a vândut-o unui bărbat

24 septembrie 2019   Viață de vedetă

Frumoasă, bogată şi cu o carieră de vis, actriţa Demi Moore a avut o viaţă dureroasă din cauza mamei alcoolice. La 15 ani a fost violată şi vândută de cea care i-a dat viaţă pe 500 de dolari.

Dezvăluirea a fost făcută recent chiar de actriţa americană, în vârstă de 56 de ani, în timpul unui interviu televizat, în care a vorbit despre volumul ei de memorii, ''Inside Out: A Memoir'', lansat pe 24 septembrie. Ea a povestit că după ce a fost violată, bărbatul i-a spus că mama ei i-o vânduse pentru suma de 500 de dolari, notează Agerpres.

Citeşte şi: Thalia a dezvăluit secretul ei pentru un ten perfect: "După ce l-ai încercat, nu o să mai vrei să foloseşti altceva!"

Mama lui Demi Moore a fost alcoolică

Mama actriţei Demi Moore a fost alcoolică şi a murit în 1998. Întrebată dacă a crezut afirmaţia bărbatului, celebra actriţă a răspuns: ''În adâncul sufletului meu, nu. Nu cred că a fost o tranzacţie directă. Totuşi, ea i-a oferit acces şi m-a expus pericolului''. Demi Moore i-a dedicat mamei sale acest volum de memorii, dar şi celor trei fiice pe care le are împreună cu cel de-al doilea soţ al ei, actorul Bruce Willis.

La 12 ani, Demi Moore îşi salva mama de la sinucidere

Demi Moore a afirmat, de asemenea, că la vârsta de 12 ani a salvat viaţa mamei sale, care a încercat să se sinucidă. ''Îmi aduc aminte cum mi-am folosit degetele, degete mici de copil, pentru a scoate din gura mamei pastilele pe care ea încerca să le înghită'', a dezvăluit actriţa.

Citeşte şi: Nicoleta Nucă se pregăteşte de nuntă: “Eu consider că sunt o femeie perfectă. Nu doar de măritat, ci în general”

Demi Moore a devenit cunoscută la Hollywood şi în lumea întreagă petru rolurile jucate în filme precum

şi

Mai multe