Thalia este recunoscută pentru aspectul fizic de invidiat, dar şi pentru faptul că se preocupă mult de îngrijirea pielii sale, cum se poate vedea şi din unele postări ale sale în care celebra actriţă apare fără machiaj şi arătând un ten perfect la vârsta de 47 de ani.
 
Acum s-a aflat care este secretul său: foloseşte marijuana ca miracol pentru întinerire.
 
"Îmi place foarte mult această mască cu infuzie de CBD, CBG, CBN. Este antiinflamatoare, antioxidantă şi antibacteriană! Poţi să ai parte de un spa în propria casă cu ajutorul acestor măşti cosmetice", scrie actriţa sub imaginea în care este văzută testând produsul, potrivit Agerpres
 
Ingredientele acestor măşti sunt cannabidiol (CBD), cannabigerol (CBG) şi cannabinol (CBN) extrase din această plantă.
 
Proprietăţile sale hidratante, regeneratoare, anti-riduri, cu efect de calmare şi de reducere a cearcănelor are şi un efect iluminator. Datorită acestor proprietăţi, firmele de cosmetică şi-au îndreptat tot mai mult atenţia asupra acestui produs "miraculos", iar magazinele fac deja promoţie la cannabisul ca produs de înfrumuseţare.
 
Thalia, care poate fi văzută într-o imagine pe contul său de socializare cu o mască albă pe faţă, pare încântată de acest produs şi îl recomandă cu căldură: "După ce l-ai încercat, nu o să mai vrei să foloseşti altceva!", scrie ea.
 
Totuşi, mulţi useri se întreabă de unde reuşeşte să-şi procure artista asemenea produse pe care ar dori şi ei să le încerce.