Într-un interviu, Nicoleta a dezvăluit cum se menţine în formă şi ce stil de viaţă adoptă. În plus, a vorbit despre felul în care se poziţionează ea, ca femeie, în relaţia de cuplu. Artista spune că oferă totul persoanei iubite, ceea ce o determină să spună că este femeia perfectă.

Citeşte şi: Raluca Bădulescu, apel la rugăciune pentru Cătălin Botezatu: ”Trece prin cele mai grele momente!”

„Fac sală, aşa cum fac de 10 ani. Am grijă la alimentaţie, este un stil de viaţă sa mănânc corect. Fac tratamente faciale, tratamente corporale, masaj.(...) Am fost în vacanţă, unde m-am detaşat puţin de realitate şi rutină. Am avut nevoie de o pauză ca să mă odihnesc. A fost o perioadă aglomerată din punct de vedere profesional şi aveam nevoie efectiv să zac toată ziua, să mă bucur de peisaje frumoase, de plajă, de mare, de soare. Penrtu că m-am bucurat foarte mult de vacanţă nici nu m-am îngrăşat, chiar dacă am mâncat foarte mult.(...) Nu sunt foarte pretenţioasă la mâncare, dar iubesc foarte mult fructele de mare. Gătesc şi mă pricep, atâta timp când nu trebuie sa fac sarmale, plăcinte sau nebunii complexe. Ştiu sa fac şi ciorbă. Eu consider că sunt o femeie perfectă. Nu doar de măritat, ci în general, în relaţie, pentru că mă dăruiesc foarte mult în relaţia în care mă aflu. Sincer, am avut şi situaţii triste, dar am învăţat să trec peste ele, să nu ţin ranchiună, să iert, pentru că aşa se rezolvă toate, să ierţi mereu.” a declarat Nicoleta Nucă, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cum arată bărbatul ideal pentru Nicoleta Nucă? Artista pune mare preţ pe aspectul fizic şi nu se sfieşte să recunoască. 

“Eu ţin minte că de mică am auzit foarte des fraza „frumuseţea conduce lumea”. Până la urmă să încercăm să nu ne ascundem după deget, vai, sufletul, vai, personalitatea... Până la pesonalitate te loveşti în primul rând de faţadă. Până să descoperi cât de magică e persoana aia în interior tu îi vezi aspectul fizic şi parcă nu îţi vine aşa tare să cunoşti o persoană care arată neîngrijit”, spunea Nicoleta Nucă în urmă cu ceva timp.

Citeşte şi: Ramona Bădescu, mamă la 50 ani: T”ot ce mi se întâmplă trăiesc la maximum, râd mai mult, plâng mai mult!”