FOTO Donna Mills a devenit mamă la 54 de ani! A renunțat la actorie ca să-și crească fiica

5 august 2022   Viață de vedetă

Donna Mills a devenit cunoscută la Hollywood destul de devreme. Nu s-a măritat niciodată și a avut doar două relații amoroase în toată viața ei. În timp ce se lupta cu preconcepțiile oamenilor – „Cum să rămâi nemăritată?!” – actrița și-a văzut de viața și cariera ei până în momentul în care și-a dat seama că-i lipsea ceva – maternitatea!

Avea 54 de ani atunci când și-a propus să devină mamă: „Mă dedicam mult carierei pe-atunci, dar, la un moment dat, mi-am dat seama că lipsea ceva din viața mea – un copil!”, a declarat Donna pentru revista People.

Vedeta a fost din nou nevoită să ignore comentariile malițioase ale celor din jur, care-i spuneau neîncetat că era prea bătrână pentru a începe să aibă grijă de un bebeluș. „Nu mă simțeam mai în vârstă decât celelalte mămici, care aveau 20 și ceva de ani!”.

Așadar, Mills a adoptat o fetiță de numai patru zile, iar, în primii câțiva ani din viața ei, Donna a jonglat cu proiectele profesionale și responsabilitățile maternale. Sătulă să continue să se împartă între job și copil, actrița a renunțat la meseria pe care o practica cu atâta drag. Când fetița a început școala, Donna a rămas cu ea acasă și n-a „predat-o” vreunei bone ca să aibă grijă de ea: „Mi-am luat liber 18 ani! N-am lucrat tot acel timp. Doar nu devenisem mamă pentru a lăsa o bonă să-mi crească copilul!”, a continuat să explice vedeta.

Iar tot timpul petrecut cu micuța Chloe a fost și este cât se poate de satisfăcător pentru actriță! „Am devenit mamă pentru că-mi doream să fiu cu ea. Voiam să trec prin toate acele experiențe pe care le ai cu un copil, iar faptul că o aveam pe ea a fost cea mai mare bucurie din viața mea! E cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată!”, a declarant Mills. 

În același interviu, Chloe a confirmat faptul că mama ei a fost întotdeauna alături de ea. După cum spuneam, Donna a adoptat-o pe fetița de culoare când ea n-avea mai mult de patru zile și, de-atunci, mama și fiica sunt tot timpul împreună. Chiar și-au făcut împreună un tatuaj asemănător!

Foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe