FOTO Ce face Victoria Principal, din „Dallas”, la pensie? „Îmi aduce mare bucurie!”

Multe vedete lucrează la Hollywood până la finalul vieții, dedicându-și fiecare clipă meseriei îndrăgite. Nu și Victoria Principal, care și-a găsit o altă activitate după retragerea din actorie, una mult mai satisfăcătoare!

image

Actrița s-a născut pe 3 ianuarie 1950 în Japonia și a făcut prima ei reclamă TV la numai 5 ani. În 1968, a început să studieze Medicina la Miami–Dade Community College, însă, în urma unui accident, s-a mutat la New York și s-a apucat să studieze actoria. Când a primit rolul Pamela Barnes Ewing din serialul „Dallas”, întreaga carieră a Victoriei a explodat.

„Când m-am dus la audiții, deja mă îndrăgostisem de serial și de rol, motiv pentru care îmi doream mult să fac parte din acel proiect. Nici măcar nu-mi puteam imagina că n-o să fiu Pam!”, a dezvăluit Principal cu toată sinceritatea, în revista People.

După ce-a făcut parte dintr-o distribuție devenită peste noapte celebră, Victoria a produs și apărut în producții ca „Naked Lie”, „Blind Witness” și „Sparks: The Price of Passion”, și a publicat trei cărți. În 1991, și-a lansat colecția de produse cosmetice „Principal Secret!”, după care a simțit nevoia unei reprofilări: „Pe la 50 de ani, mi-am dorit să-mi schimb cumva viața”, a recunoscut vedeta.

„Am devenit interesată de alte lucruri, mi-am dorit să creez produse care să le fie de folos oamenilor”, a continuat Victoria pe același ton serios. Cu toate astea, în 2019, a anunțat că se retrage din compania pe care o pusese pe picioare. Și, după ce s-a pensionat, ce activitate i-a devenit indispensabilă?  

Principal își petrece mai tot timpul la ferma ei din afara orașului Los Angeles, unde ajută animalele aflate în situații complicate. „Salvez și reabilitez animale neglijate și abandonate. Ele au nevoie de ajutor medical, multă răbdare și infinită dragoste, pentru a-și reveni din punct de vedere fizic și emoțional. Nu este vorba despre vreo organizație caritabilă care să facă aceste lucruri, ci este un vis de-al meu, pe care mi-l îndeplinesc acum. Toate acestea animale salvate de mine trăiesc tot restul vieții lor acasă la mine. E ceva ce-mi aduce mare bucurie în fiecare zi!”, a declarat Victoria Principal pentru TV Insider.

Foto - Dallas (1978-1991), Instagram



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg