FOTO Ce face Victoria Principal, din „Dallas”, la pensie? „Îmi aduce mare bucurie!”

Multe vedete lucrează la Hollywood până la finalul vieții, dedicându-și fiecare clipă meseriei îndrăgite. Nu și Victoria Principal, care și-a găsit o altă activitate după retragerea din actorie, una mult mai satisfăcătoare!

image

Actrița s-a născut pe 3 ianuarie 1950 în Japonia și a făcut prima ei reclamă TV la numai 5 ani. În 1968, a început să studieze Medicina la Miami–Dade Community College, însă, în urma unui accident, s-a mutat la New York și s-a apucat să studieze actoria. Când a primit rolul Pamela Barnes Ewing din serialul „Dallas”, întreaga carieră a Victoriei a explodat.

„Când m-am dus la audiții, deja mă îndrăgostisem de serial și de rol, motiv pentru care îmi doream mult să fac parte din acel proiect. Nici măcar nu-mi puteam imagina că n-o să fiu Pam!”, a dezvăluit Principal cu toată sinceritatea, în revista People.

După ce-a făcut parte dintr-o distribuție devenită peste noapte celebră, Victoria a produs și apărut în producții ca „Naked Lie”, „Blind Witness” și „Sparks: The Price of Passion”, și a publicat trei cărți. În 1991, și-a lansat colecția de produse cosmetice „Principal Secret!”, după care a simțit nevoia unei reprofilări: „Pe la 50 de ani, mi-am dorit să-mi schimb cumva viața”, a recunoscut vedeta.

„Am devenit interesată de alte lucruri, mi-am dorit să creez produse care să le fie de folos oamenilor”, a continuat Victoria pe același ton serios. Cu toate astea, în 2019, a anunțat că se retrage din compania pe care o pusese pe picioare. Și, după ce s-a pensionat, ce activitate i-a devenit indispensabilă?  

Principal își petrece mai tot timpul la ferma ei din afara orașului Los Angeles, unde ajută animalele aflate în situații complicate. „Salvez și reabilitez animale neglijate și abandonate. Ele au nevoie de ajutor medical, multă răbdare și infinită dragoste, pentru a-și reveni din punct de vedere fizic și emoțional. Nu este vorba despre vreo organizație caritabilă care să facă aceste lucruri, ci este un vis de-al meu, pe care mi-l îndeplinesc acum. Toate acestea animale salvate de mine trăiesc tot restul vieții lor acasă la mine. E ceva ce-mi aduce mare bucurie în fiecare zi!”, a declarat Victoria Principal pentru TV Insider.

Foto - Dallas (1978-1991), InstagramRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg