Fiica lui Elvis, agresată sexual de iubitul mamei ei?

Faptul că este singurul copil al Regelui Rock ‘n’ Roll a creat o presiune destul de mare pe Lisa Marie Presley. Fiica lui Elvis Presley a scos trei albume muzicale și se ocupă, împreună cu mama ei, de moștenirea lăsată de tatăl ei legendar. Însă aceasta a format dintotdeauna o echipă bună cu Priscilla Presley?

image

Părinții Lisei au avut un mariaj ciudat. Mama ei, Priscilla Presley, născută Beaulieu, n-avea mai mult de 14 ani când l-a întâlnit pe Elvis. În timp ce se afla încă în liceu, s-a mutat în Memphis, pentru a petrece tot mai mult timp cu noul ei prieten, la Graceland.

Mariajul părinților

Princilla nu reușea să se țină de școală prea bine, motiv pentru care cântărețul de 24 de ani îi dădea minorei amfetamine pentru a sta trează și-a putea învăța. Relația dintre Princilla și Elvis a fost întotdeauna dictată de el. Biography susține că Priscilla a declarat, la un moment dat, că se simțea „păpușa în carne și oase” a lui Elvis. El a insistat ca ea să-și facă dantura din porțelan și să-și vopsească părul în nuanța pe care o avea el. După nașterea Lisei Marie, Elvis a refuzat să mai facă sex cu soția lui, pe care începuse să o înșele cu numeroase femei.

Divorțul celor doi părinți s-a finalizat în 1973, când Lisa avea 5 ani, iar Elvis a murit când unicul lui copil avea 9 ani. Fetița a fost cea care l-a găsit pe Elvis Presley căzut la baie, aproape fără respirație.

Noul iubit al mamei

După divorțul de Elvis, Priscilla Presley a început o relație cu modelul Michael Edwards, care avea o fiică de vârstă apropiată cu Lisa Marie, suține revista Interview. În 1978, Edwards a ținut să le spună celor de la revista People că, deși devenise mai apropiat de Lisa, el n-avea pretenția să-l înlocuiască vreodată pe tatăl ei, care de-abia murise.

image

Princilla, Lisa și Michael locuiau împreună în Los Angeles, unde fetița intrase la o școală locală. Cu toate că Priscilla descria viața lor comună ca fiind una de vis, nu era deloc așa. După ce cei doi iubiți s-au despărțit, Edwards a scris o carte șocantă, denumită „Priscilla, Elvis și cu mine”, în care a descris atracția crescândă pe care o avea pentru Lisa, care era minoră la acea vreme. Se pare că aceata a întrerupt, la un moment dat, o ședință de înot cu Lisa Marie după ce a îmbrățișat-o pe adolescentă și și-a dat seama că era atras sexual de ea.

Comportament deplasat

Într-un interviu oferit revistei Palyboy, Lisa Marie l-a descris pe Edwards ca fiind „bolnav”. Ea și-a adus aminte cum el încerca să intre în dormitorul ei, când era beat, și se purta cu ea... deplasat. Vorbind cu Daily Mail, Priscilla a dezvăluit că relația ei cu Edwards nu fusese ceea ce credea ea că era. După ce acesta a primit oferta de-a scoate o carte, el n-a ezitat deloc să vorbească pe șleau despre viața lor împreună, o viață care implică și un eventual abuz sexual asupra minorei Lisa Marie.

Foto - ShutterstockRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg