Drama lui Al Pacino: mama lui a încercat să se sinucidă când actorul avea 6 ani

30 august 2024   Viață de vedetă

Marele actor de la Hollywood și-a scris memoriile, pe care le va publica pe 8 octombrie și în care vorbește despre traumele sale din copilărie.

„Sonny Boy: A Memoir” promite să conțină informații de preț despre primii ani din viața inegalabilului Al Pacino. Deja s-au scurs în presa americană câteva detalii memorabile din autobiografia care promite să fie un real succes.

Pacino a fost crescut, în The Bronx, de mama sa, Rose, care l-a influențat în carieră având în vedere marea ei pasiune pentru filme. Din păcate, tot cea care i-a dat viață l-a și făcut să sufere cumplit pe Al.   

Rose a încercat să-și ia singură viața când copilul ei, Al Pacino, n-avea mai mult de 6 ani, iar când acesta a făcut 22 de ani, mama actorului a murit de supradoză de droguri. „The New Yorker” a publicat fragmente din cartea superstarului hollywoodian despre dependența mamei Pacino.

„Nu știam că mama avea probleme până într-o bună zi, când aveam 6 ani și mă pregăteam să merg afară ca să mă joc…”, a început să povestească Al. „Stăteam pe un scaun și mama mă lega la șiret. Când mi-a pus și haina, mi-am dat seama că plângea. Mă întrebam în sinea mea ce-o fi cu ea, dar n-am putut să rostesc vreun cuvânt. M-a pupat peste tot și m-a strâns în brațe. Era un gest neobișnuit, dar nu am stat să mă gândesc prea mult la asta că voiam să ies la prietenii mei”, a continuat actorul.

„Ajunsese o ambulanță în fața casei noastre. Scosesesă o targă și pe ea era mama mea. Încercase să se sinucidă…”, a divulgat marea vedetă de la Hollywood. Din fericire, a scăpat cu viață atunci. După mai mult timp, tragedia chiar a avut loc.

„Unii oameni credeau că încercase să se sinucidă, cum făcuse cu 15 ani înainte. Dar nu lăsase nicio scrisoare de adio. Pur și simplu, murise. Iar eu m-am întrebat tot timpul cum de s-a întâmplat una ca asta”, a conchis Al Pacino.

foto - Shutterstock

Mai multe