De ce au renunțat actorii la roluri celebre. Matt Damon: „Voi intra în istorie‟

La Hollywood este riscant să renunți la un rol care îți poate aduce succes, însă acești actori curajoși au refuzat să apară în filme precum „Titanic‟, „Războiul Stelelor‟ sau „Stăpânul Inelelor‟. Au regretat sau nu alegerile făcute? 

image

Interesul pentru alte proiecte, dificultățile fizice și emoționale și conflictele cu echipa de producție pot fi motive pentru care actorii renunță la anumite roluri. De exemplu, Sean Connery a refuzat să dea viață personajului Gandalf în filmul „Stăpânul Inelelor‟. Actorul a mărturisit că a refuzat oferta directorilor de casting pentru că nu a înțeles scenariul: „Am citit cartea. Am citit scenariul. Am văzut filmul. Încă nu îl înțeleg‟, a spus el. 

Tom Cruise

Regizorul Tim Burton și-a dorit ca Tom Cruise să joace rolul principal din „Edward Mâini-de-foarfecă‟, un personaj sensibil și vulerabil, cu mâini de foarfecă, care devine popular în oraș pentru abilitățile sale unice de a face diverse lucruri cu mâinile lui. Tom Cruise a refuzat oferta lui Burton, deoarece scenariul nu i-a răspuns la multe întrebări, de pildă: „cum merge Edward la baie?‟ sau „cum trăiește fără să mănânce?‟.  

Citește și: Cine este actorul care l-a emoționat pe Tom Cruise până la lacrimi 

Al Pacino

Nici Al Pacino nu a înțeles scenariul filmului „Războiul Stelelor‟, motiv pentru care a refuzat să îl joace pe Han Solo, un contrabandist care își câștigă existența din afaceri ilegale.

Gwyneth Paltrow 

Apariția în „Titanic‟ poate fi o mare șansă, însă Gwyneth Paltrow a refuzat oferta lui James Cameron de a o juca pe Kate. Actrița a renunțat la rolul principal din film, deorece i s-a părut a fi „prea sentimental‟. În plus, pe atunci, ea era implicată și în alte proiecte care o interesau mai mult. 

Matt Damon

Actorul Matt Damon regretă că a refuzat să îl joace pe Jake Sully în „Avatar‟, iar asta pentru că apariția în peliculă i-ar fi adus 250 de milioane de dolari. Pe atunci, el era implicat în alte proiecte: „Voi intra în istorie. Nu o să mai întâlnești niciodată un actor care a refuzat mai mulți bani decât mine‟, a spus el, potrivit „Variety‟. 

Citește și: Și-au pus sănătatea în pericol de dragul carierei! Matt Damon: „Am mers prea departe...‟ 

Jack Nicholson

Celebrul Jack Nicholson nu și-a dorit să fie Allie Fox în „The Mosquito Coast‟, deoarece nu a vrut să rateze niciun meci de baschet important de la acea vreme, scrie „Star Insider‟. Dacă accepta oferta, el trebuia să călătorească în diferite țări, iar în momentul respectiv nu era pregătit pentru acest angajament. De asemenea, actorului i s-a oferit și rolul principal în „Nașul‟, însă a refuzat oferta, deoarece credea că personajul trebuie să fie interpretat de un actor italian.

Sursă foto: Shutterstock Recente

mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian Instagram jpg