După cinci in vitro-uri nereușite, a rămas gravidă în mod natural!

30 mai 2024   Viață de vedetă

Și-a găsit fericirea în amor după ce a adus pe lume trei copii. Însă, proaspăt căsătorită, a vrut să-i ofere un copil și jumătății sale. Coșmarul prin care a trecut Kourtney Kardashian pentru a deveni iar mamă.

Kourtney Kardashian Barker a spus recent că a făcut cinci fertilizări in vitro nereușite până a rămas însărcinată în mod natural și l-a născut apoi pe cel de-al patrulea copil al ei. Răspunzând curiozităților fanilor ei de pe Instagram, vedeta de reality show a vorbit despre cum a reușit să treacă peste dezamăgirea de-a nu putea rămâne însărcinată atunci când și-a prospus acest lucru.

„M-am oprit după un an de încercat de-a obține o sarcină, am trecut prin cinci fertilizări in vitro și trei extrageri de ovule. Corpul meu s-a relaxat apoi și eu am început să cred în planul pe care Dumnezeu îl are în ceea ce mă privește”, a ținut să precizeze Kourtney Kardashian.

„M-am rugat mult pentru orice ne era dat să trăim. Și mi-am îmbunătățit mult sănătatea. Știu cât de greu e să crezi că nu încerci destul de mult ca să obții ceea ce îți dorești, dar e extrem de puternic să te rogi și să crezi în planul pe care îl are Dumnezeu cu tine”, a adăugat vedeta americană.

Kardashian și soțul ei, basistul trupei rock Blink-182, au devenit părinții lui Rocky în noiembrie 2023 și amândoi mai au copii din relații anterioare. Kourtney a confirmat că reușise să rămână gravidă în mod natural de Ziua Îndrăgostiților, anul trecut, adică la un an de când încetase tratamentele de fertilitate.

Vedeta de 45 de ani a comentat și despre operația pe care a fost nevoită s-o facă când era însărcinată. Ea susține că „operația fetală urgentă” a fost o experiență „înfiorătoare”. Însă a reușit să treacă cu bine și peste acest hop, ea și copilul ei supraviețuind intervenției chirurgicale înfricoșătoare. În septembrie 2023, Kourt a spus lumii întregi cât de recunoscătoare le era medicilor care i-au salvat viața băiețelului ei.

Într-un final, e bine când totul se termină cu bine, iar vedeta americană își trăiește visul de-o viață - să aibă o familie numeroasă cu cel pe care-l iubește nespus de mult.

foto - Instagram

Mai multe