Kourtney Kardashian și-a mâncat propria placentă! „Ce gustoasă e!”

Una dintre faimoasele surori Kardashian susține tot ce e natural, motiv pentru care s-a decis să profite de beneficiile propriei placente.

kourtney kardashian jpg

Familia Kardashian obișnuiește să dea naștere unor trenduri controversate, iar Kourtney nu face excepție. Ea și-a mâncat propria placentă după ce a născut, lucru care se obișnuiește în unele colțuri de lume. Ceea ce i-a șocat pe fanii vedetei de reality show nu a fost atât faptul că n-a aruncat placenta la gunoi după naștere, cum fac majoritatea femeilor, ci faptul că s-a lăudat că a fost atât de… gustoasă.

Într-o postare pe Instagram, Kourtney Kardashian a arătat lumii întregi o imagine cu suplimentele din placenta ei și a declarat că i-au fost de mare ajutor după ce l-a adus pe lume pe cel de-al patrulea copil al ei luna trecută, Rocky.

„Aceasta nu este o reclamă. Voiam doar să împărtășesc cu voi ceva ce am găsit a fi foarte folositor pentru recuperarea postpartum”, a explicat vedeta de 44 de ani, care a descris placenta ca fiind foarte „gustoasă”.  

În postarea respectivă, Kourtney a listat motivele pentru care ea a ales să-și incapsuleze placenta. Unul dintre motive e că reduce riscul de-a face depresie postpartum, iar altele sunt că mărește cantitatea de lapte matern și ajută la îmbunătățirea nivelului de energie.

Mai mult de-atât, placenta poate crește nivelul de fier din organism, reduce sângerarea postnatală, ajută uterul să revină la dimensiunea de dinainte de sarcină și, de altfel, întregul corp să revină la dimensiunea de dinaintea sarcinii.

Unii oameni sunt de părere că placenta e o sursă bogată de nutrienți, echilibrează hormonii din organism și ajută la recuperarea de după naștere. E important de știut că asemenea informații nu sunt demonstrate științific 100%. Oamenii de știință susțin că consumul de placentă trebuie studiat mai mult, pentru a se trage niște concluzii ferme.

Kourtney Kardashian (sursa FOTO Instagram)

Kourtney n-a mai ieșit în spațiul public prea mult în ultima vreme, mai ales de când l-a adus pe lume al patrulea copil. Există voci care susțin că e posibil să fi întâmpinat câteva probleme după ce a devenit mamă din nou. Și motivul are de-a face cu starea ei postpartum sau cu faptul că soțul ei, Travis Barker, nu se înțelege prea bine cu familia Kardashian și încearcă, drept urmare, s-o îndepărteze pe Kourtney de Kim Kardashian, Khloe și Kris Jenner.

foto - Instagram



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg