Kourtney Kardashian interzice utilizarea cuptorului cu microunde! Reguli stranii impuse de vedete în familiile lor

1 kourtney kardashian jpg jpeg

Celebrităţile pot fi un model în ceea ce priveşte cariera lor impresionantă, însă când vine vorba de viaţa de familie unele dintre ele ne surprind cu anumite tehnici pe care le-au folosit în educaţia copiilor.

Gwyneth Paltrow face baie cu copiii

Actriţa Gwyneth Paltrow a declarat că obişnuieşte să facă baie împreună cu copiii săi: „Intrăm cu toţii în cadă împreună‟, declara vedeta, pentru Harper's Bazaar, în 2012. Ceea ce este puţin neobişnuit este fapul că, în momentul interviului, Apple şi Moses, cei doi copii ai vedetei, aveau 8 ani, respectiv 6 ani.

Madonna este o mamă „extrem de strictă‟

Cântăreaţa Madonna se poate mândri cu o familie numeroasă, din care fac parte 6 copii. Însă Rocco şi Loudres, doi dintre copiii Madonnei, au declarat, în trecut, că mama lor este „extrem de strictă‟ când vine vorba de educaţia lor. Se spune că au fost obligaţi de către artistă să urmeze dieta macrobiotică şi să nu consume absolut deloc dulciuri. De asemenea, televizorul, ziarele şi revistele au fost, într-o perioadă, interzise pentru ei.

Citeşte şi: Madonna, despre iubiţii ei cu 30 de ani mai tineri: „Am impresia că tot ce fac deranjează lumea”

Brad Pitt, fără secrete în relaţia cu copiii

Fostul cuplu de la Hollywood, cunoscut sub numele Brangelina, a adoptat o atitudine sinceră când a fost vorba de educaţia copiilor. Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt de părere că nu trebuie să aibă secrete faţă de copiii lor: „Avem o politică în familia noastră, conform căreia noi nu ţinem niciodată un secret unul faţă de celălalt. Vrem ca ei să cunoască totul şi să ne pună întrebările pe care le au‟, a declarat Brad Pitt, pentru canalul de televiziune Extra.

Sursă foto: Shutterstock

Să fii părinte nu este atât de uşor, mai ales să fii părinte celebru, când viaţa ta trebuie să fie un model pentru fani şi pentru cei din jurul tău. Părinţii celebri s-au confruntat, de-a lungul timpului, cu multe provocări şi şi-au împărtăţit credinţele privind creşterea copiilor. Iată câteva dintre cele mai notabile sfaturi, trucuri şi citate preluate de la părinţi celebri, de la cele mai simple, la cele mai ciudate!

Kourtney Kardashian, fără cuptor cu microunde în casă

Vedeta Kourtney Kardashian este mamă a trei copii, iar unul dintre lucrurile pe care ea îi învaţă pe cei din jurul său este să nu îşi lase copiii să folosească microundele: „Când l-am născut pe Mason, am făcut multe cercetări pe tema sănătăţii şi am decis să scap de cuptorul cu microunde, mai ales când am citit că toxinele din recipientele de plastic pot fi transferate în alimente, atunci când ele sunt reîncălzite‟, spune ea, potrivit Insider. 

Kourtney Kardashian răspunde acuzelor. Are sau nu operaţii estetice? 

Christina Aguilera se schimbă de faţă cu cei mici

Pentru Christina Aguilera a fi dezbrăcată în faţa copiilor nu este un lucru neobişnuit. Ea este de părere că ei trebuie să înveţe că mama lor nu se jenează de sexualitatea sa: „Cred că este important să vadă că nu îmi este ruşine pentru sexualitatea mea. Suntem colecţionari de artă, în casă sunt o mulţime de nuduri prin casă. Max (fiul cel mare al artistei) va creşte în această casă‟, a declarat Aguilera, potrivit Redbookmag.



Recente

JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg