Kourtney Kardashian interzice utilizarea cuptorului cu microunde! Reguli stranii impuse de vedete în familiile lor

1 kourtney kardashian jpg jpeg

Celebrităţile pot fi un model în ceea ce priveşte cariera lor impresionantă, însă când vine vorba de viaţa de familie unele dintre ele ne surprind cu anumite tehnici pe care le-au folosit în educaţia copiilor.

Gwyneth Paltrow face baie cu copiii

Actriţa Gwyneth Paltrow a declarat că obişnuieşte să facă baie împreună cu copiii săi: „Intrăm cu toţii în cadă împreună‟, declara vedeta, pentru Harper's Bazaar, în 2012. Ceea ce este puţin neobişnuit este fapul că, în momentul interviului, Apple şi Moses, cei doi copii ai vedetei, aveau 8 ani, respectiv 6 ani.

Madonna este o mamă „extrem de strictă‟

Cântăreaţa Madonna se poate mândri cu o familie numeroasă, din care fac parte 6 copii. Însă Rocco şi Loudres, doi dintre copiii Madonnei, au declarat, în trecut, că mama lor este „extrem de strictă‟ când vine vorba de educaţia lor. Se spune că au fost obligaţi de către artistă să urmeze dieta macrobiotică şi să nu consume absolut deloc dulciuri. De asemenea, televizorul, ziarele şi revistele au fost, într-o perioadă, interzise pentru ei.

Citeşte şi: Madonna, despre iubiţii ei cu 30 de ani mai tineri: „Am impresia că tot ce fac deranjează lumea”

Brad Pitt, fără secrete în relaţia cu copiii

Fostul cuplu de la Hollywood, cunoscut sub numele Brangelina, a adoptat o atitudine sinceră când a fost vorba de educaţia copiilor. Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt de părere că nu trebuie să aibă secrete faţă de copiii lor: „Avem o politică în familia noastră, conform căreia noi nu ţinem niciodată un secret unul faţă de celălalt. Vrem ca ei să cunoască totul şi să ne pună întrebările pe care le au‟, a declarat Brad Pitt, pentru canalul de televiziune Extra.

Sursă foto: Shutterstock

Să fii părinte nu este atât de uşor, mai ales să fii părinte celebru, când viaţa ta trebuie să fie un model pentru fani şi pentru cei din jurul tău. Părinţii celebri s-au confruntat, de-a lungul timpului, cu multe provocări şi şi-au împărtăţit credinţele privind creşterea copiilor. Iată câteva dintre cele mai notabile sfaturi, trucuri şi citate preluate de la părinţi celebri, de la cele mai simple, la cele mai ciudate!

Kourtney Kardashian, fără cuptor cu microunde în casă

Vedeta Kourtney Kardashian este mamă a trei copii, iar unul dintre lucrurile pe care ea îi învaţă pe cei din jurul său este să nu îşi lase copiii să folosească microundele: „Când l-am născut pe Mason, am făcut multe cercetări pe tema sănătăţii şi am decis să scap de cuptorul cu microunde, mai ales când am citit că toxinele din recipientele de plastic pot fi transferate în alimente, atunci când ele sunt reîncălzite‟, spune ea, potrivit Insider. 

Kourtney Kardashian răspunde acuzelor. Are sau nu operaţii estetice? 

Christina Aguilera se schimbă de faţă cu cei mici

Pentru Christina Aguilera a fi dezbrăcată în faţa copiilor nu este un lucru neobişnuit. Ea este de părere că ei trebuie să înveţe că mama lor nu se jenează de sexualitatea sa: „Cred că este important să vadă că nu îmi este ruşine pentru sexualitatea mea. Suntem colecţionari de artă, în casă sunt o mulţime de nuduri prin casă. Max (fiul cel mare al artistei) va creşte în această casă‟, a declarat Aguilera, potrivit Redbookmag.Recente

Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg