Ea se chinuia cu fertilizările in vitro și el făcea copii cu alte femei!

14 august 2023   Viață de vedetă

Modelul Pattie Boyd a fost muza a doi dintre cei mai mari muzicieni din lume, George Harrison de la The Beatles și Eric Clapton. Însă n-a fost un vis devenit realitate pentru ea, ci un coșmar!

George Harrison și Eric Clapton i-au făcut curte aceleași femei, dar, într-un final, ceea ce părea o perioadă de vis din viața ei s-a dovedit a fi una dintre cele mai dureroase amintiri. Ambii muzicieni au rănit-o nespus pe frumoasa Pattie Boyd. Infidelitatea lor și lipsa încrederii în ei au determinat-o pe blondină să renunțe, într-un final, la ambele superstaruri și să-și continue viața departe de lumina reflectoarelor.   

Fostul model Pattie Boyd, în vârstă de 79 de ani acum, a făcut parte dintr-un triunghi amoros ultracelebru în anii ’60, când era căsătorită cu Harrison, cel mai bun prieten al lui Clapton. Inutil să mai spunem că cei trei petreceau mult timp împreună și erau extrem de apropiați. Însă, în 1970, Pattie a primit o scrisoare pe care scria „Urgent”. „Tot ce vreau să știu e dacă îți iubești soțul sau dacă ai alt iubit. Dacă simți ceva pentru mine… trebuie să-mi dai de veste. Cu dragoste, E”, era scris negru pe alb.

Clapton a sunat-o apoi pe soția celui mai bun prieten de-ai lui și a întrebat-o dacă a primit scrisoarea de la el. Ea i-a spus că a fost șocată de scrisoare și întreaga lor conversație s-a încheiat stânjenitor. Însă acela a fost începutul curții pe care i-a făcut-o Eric lui Patttie mult timp. În timp ce ea se ținea pe poziții și respingea avansurile insistente ale lui Clapton, soțul ei o înșela cu fiecare ocazie posibilă.

„Eram flatată și îngrozită în același timp de atenția pe care mi-o acorda Eric Clapton”, a declarat ea pentru Startsat60. „Mă gândeam ce Dumnezeului se întâmpla, având în vedere că eu eram măritată”, a continuat aceasta să povestească. Îndrăgostit până peste cap, Clapton a compus unele dintre cele mai frumoase melodii ale sale pentru Pattie Boyd – „Something, Layla” și „Wonderful Tonight”.

Ambii bărbați se luptau, zi de zi, cu dependețele, iar Clapton a reușit, în 1974, să renunțe la substanțele interzise consumate. Tot atunci, Boyd și-a dat seama că era sătulă de Harrison, care o înșela neîncetat și era un dependent greu de suportat. Cinci ani mai târziu, Clapton și Pattie s-au căsătorit și, la scurt timp după nuntă, cei doi soți și-au propus să devină părinți.

„Mă gândeam că o să rămân însărcinată la un moment dat. Mi-am dat seama, după niște ani, că eu eram încă cu Eric și că tot nimic nu se întâmpla cu noi. Am mers la mai mulți medici și tot n-am obținut niciun succes în coceperea unui copil”, a adăugat fostul model. Și, din păcate, în timp ce ea se chinuia să obțină o sarcină, soțul ei prefera compania altor femei.

„El m-a susținut mult atunci când am făcut fertilizări in vitro și alte chestii. Am luat chiar și adopția în seamă, însă Eric nici nu voia să audă de asta”, a dezvăluit Pattie. Mai mult, Eric Clapton, faimosul chitarist, i-a spus într-o bună zi că el a conceput un copil cu altă femeie, pe micuțul Connor.

„A fost groaznic! Mi-a rupt inima când mi-a spus asta”, a adăugat aceasta. Din păcate, Connor a murit în 1991, la numai 4 ani, după ce a căzut de la balcon. Mariajul lor n-a supraviețuit tragediei din viața marelui chitarist, așa că cei doi soți s-au despărțit în 1988.

„El a fost sincer și în privința celui de-al doilea copil conceput în afara mariajului nostru. Mi-a spus despre copil când mama lui era gravidă cu el. El credea că o să ne putem înțelege toți, dar eu n-am putut, m-am retras complet din toată acea nebunie”, a conchis fosta muză a doi dintre cei mai mari muzicieni din lume.

foto - Instagram

Mai multe