Copiii adoptați de Nicole Kidman nu-i spun „mamă”. Reacția actriței

Nicole Kidman și Tom Cruise nu au vorbit niciodată pe larg despre mariajul lor de 11 ani, după ce au divorțat în 2001. Dar asta nu i-a împiedicat pe fani să caute informații despre ce s-a întâmplat acasă la ei pe vremea când formau un cuplu. Dar și după divorț.

image

Actrița de la Hollywood nu are o relație apropiată cu cei doi copii adoptați de ea și fostul ei soț, Tom Cruise. De fapt, nu prea are deloc o relație cu Connor și Isabella Jane. Kidman nu a participat la niciuna dintre nunțile lor, fiind catalogată drept o „persoană represivă” de către Biserica Scientologică din care fac parte atât Cruise, cât și cei doi copii adoptivi ai lui.

În 2010, Nicole a dezvăluit că Bella și Connor au ales să locuiască cu tatăl lor și nu cu ea. „Locuiesc cu Tom, lucru pe care chiar cei l-au ales”, a declarat vedeta în revista Hello! la acea vreme. „Mi-ar plăcea mult să trăiască cu noi (n.r. adică cu soțul ei, Keith Urban, și cele două fiice ale lor), dar ce poți face în privința asta?!”, a adăugat pe un ton resemnat.

Cu trei ani înainte de această revelație, tot Nicole Kidman a făcut public alt lucru care o deranjează și care are de-a face cu familia ei: „Copiii mei nu-mi spun «mami». Nu-mi spun nici măcar «mama». Îmi spun Nicole, ceea ce îmi displace total și îi pârăsc cu ocazia asta”, a ținut să adauge starul de la Hollywood. Fiica ei adoptivă, însă, are altă părere! Se preface oare?

image

În 2013, când Bella avea 21 de ani și Connor, 18 ani, Nicole le-a spus celor de la The Hollywood Reporter că ea le respectă principiile scientologice ale copiilor ei. „Am ales să nu vorbesc public despre Scientologie. Am doi copii care sunt scientologi – Connor and Isabella – și le respect cu totul credința lor”, a conchis aceasta.

Cinci ani mai târziu, actrița a reluat subiectul dureros din viața ei: „Sunt adulți. Sunt capabili să-și ia propriile decizii. Au făcut alegerea de-a fi scientologi și, ca mamă, e de datoria mea să-i iubesc”, și-a completat blondina discursul.

Cu toate că mama ei n-a venit la nunta ei cu Max Parker, în septembrie 2015, Bella a spus și ea public că ea și Nicole Kidman se înțeleg bine: „O iubesc pe mama! E mama mea!”, a declarat fiica adoptivă a actriței în New Idea, în 2012. „E grozavă! Mă văd cu ea câteodată și vorbim... Suntem o familie foarte unită. Îmi iubesc toată familia!”, a adăugat Bella, iar fratele ei a fost perfect de acord cu ea după doi ani, când a făcut scurte declarații de presă.

Foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg