Nepoata lui Céline Dion i-a murit în brațe: „Îi cântam ușor în ureche...”

La sfârșitul anului trecut, îndrăgita cântăreață și-a anulat turneul mondial din cauza problemelor medicale pe care le are. Iar acesta este doar unul dintre ghinioanele mari cu care s-a confruntat ea!

image

Céline a pierdut, până acum, multe persoane dragi, a învins infertilitatea după un număr mare de ani și acum se luptă cu o boală care afectează una dintr-un milion întreg de persoane. În ciuda tuturor dificultăților din viața ei, Dion a rămas un munte de putere și perseverență!

Tatăl vedetei, Adhémar Dion, s-a stins din viață în 2003, din cauza cancerului la oase. Avea 80 de ani, dar, în ciuda vârstei înaintate, pierderea lui a fost o lovitură cruntă pentru Céline Dion. În ziua în care părintele ei s-a prăpădit, ea i-a adus un omagiu lui Adhémar în timpul unui concert din Las Vegas: „Tata a fost și continuă să fie fanul meu nr. 1!”, le-a spus ea celor care o urmăreau în spectacol.

O altă tragedie s-a petrecut în 2016, când soțul ei a murit din cauza aceleiași boli nemiloase. René Angélil fusese diagnosticat cu cancer în 1998, s-a vindecat, după care, în 2013, boala a revenit. „Timp de trei ani, soțul meu n-a băut o guriță de apă și n-a mâncat nimic. A fost hrănit doar printr-un tub”, a dezvăluit cântăreața. „Mi-am dorit să plece liniștit, am vrut să se simtă ușor și lipsit de griji. A făcut un mic infarct, a fost totul atât de rapid, n-a simțit nimic. Am simțit că s-a eliberat de toată durerea pe care o avea...”, a adăugat ea.

La numai câteva zile după dispariția soțului ei, Céline și-a pierdut și fratele. Iar cauza a fost aceeași – cancerul. În același an, 2016, cumnatul vedetei a fost diagnosticat cu cancer. Guy Poirier, soțul surorii lui Céline, Liette Dion, s-a stins din viață în luna august a acelui an, după ce boala se răspândise la plămâni, creier și oase.

image

Sora cântăreței, Liette, a suferit și ea mult din cauza pierderilor avute de-a lungul timpului. În 1993, fiica lui Leitte și nepoata vedetei, a murit din cauza fibrozei chistice la numai 16 ani. Dion și Karine erau extrem de apropiate, iar adolescenta a murit în brațele mătușii sale celebre.

„Am început să-i cânt ușor în ureche și, dintr-o dată, și-a închis ochii... O lacrimă s-a prelins pe obrazul lui Karine, după care s-a dus...”, a dezvăluit Céline în revista People. Pierderea insuportabilă a determinat-o pe vedetă să devină reprezentanta acestei boli în Canada, titulatură pe care o are de peste 30 de ani. Melodia „Flay, de pe albumul „Falling Into You”, din 1996, a fost scris în onoarea regretatei Karine.

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg