Eva Mendes, adepta operațiilor estetice. „Mă simt al naibii de sexy!”

22 octombrie 2024   Viață de vedetă

Actrița de la Hollywood a vorbit recent despre ce o face pe o femeie de 50 de ani sexy și a trecut în revistă procedurile estetice pe care le-a făcut ea pentru a-și menține frumusețea. A regretat vreuna?

Vedeta de origine cubaneză arată la fel de bine ca-n 2015, când a realizat ultimul ei film, „Lost River”, regizat de nimeni altul decât soțul ei, actorul Ryan Gosling. Eva Mendes a recunoscut că este deschisă procedurilor estetice atât timp cât ele sunt reversibile.  

„Nu mi-e frică să încerc lucruri noi atât timp cât sunt sigure, pentru că cele mai multe dintre aceste intervenții sunt reversibile”, a declarat actrița într-un interviu oferit recent celor de la „The Times”.

„De pildă, dacă îți faci botox, efectul acestuia dispare și, dacă nu îți place rezultatul, nu devina asta o problemă. Au existat momente în care am ajuns să regret procedurile estetice pe care mi le-am făcut și n-am avut încotro decât să stau să aștept să treacă efectul”, a ținut să precizeze vedeta de la Hollywood.

Actrița care s-a retras din activitate după ce-a adus-o pe lume pe prima ei fiică, în 2014, a ținut să le ofere un răspuns celor care au acuzat-o că neagă vehement că și-a făcut operații estetice. „N-am negat niciodată că am făcut operații estetice!”, a ținut ea să precizeze în 2021. „Niciodată nu am negat acest lucru. Niciodată. Sunt pro operații estetice. PRO!”, a clarificat vedeta situația.

Eva a dezvăluit că ea nu s-a considerat niciodată o femeie frumoasă, însă soțul ei a făcut-o întotdeauna să se simtă așa. Cei doi actori au devenit un cuplu în 2011 și s-ar fi căsătorit în 2016, dar nu a confirmat nimeni acest lucru. „Mă simt a naibii de sexy câteodată! Cum se uită bărbatul meu la mine câteodată… o, Doamne-Dumnezeule!”, a ținut să spună Mendes în The Times.

„Sunt multe lucruri care mă fac să mă simt sexy și recunosc că mai mult mă simt sexy decât să nu mă simt sexy. Și asta poate pentru că nu m-am considerat niciodată frumoasă, dar m-am simțit tot timpul sexy”, a adăugat diva de la Hollywood.

Eva Mendes a două fiice cu Ryan, pe Esmeralda, de 10 ani, și pe Amada, de 8 ani.

foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe