Ciuperci inteligente și salate de trandafir. Pamela Anderson a scris cea mai ciudată carte de bucate!

A jucat multe roluri până acum – star în „Baywatch”, soție de rocker, bombă sexy, asistenta unui magician, mamă, actriță, vegană înrăită, „iepuraș” Playboy, activistă. Iar acum este bucătăreasă!

Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg

La 57 de ani, Pamela Anderson a devenit „zeița domestică” și și-a făcut debutul literar cu o carte de bucate… interesantă. „I Love You: Recipes From The Heart” este o carte care cuprinde peste 80 de rețete vegane testate și recomandate de celebra blondină.

Pamela a fost căsătorită de șase ori și-a avut multe ocazii de-a deveni casnica preocupată doar de familie, casă și bucătărie. „Mie îmi place să spun că simplul copt al pâinii se aseamănă cu nașterea copiilor”, a început să ne șocheze vedeta. „Am început să ador ceaiurile”, continuă ea să ne surprindă. „Simt o legătură tot mai strânsă cu pământul și cu tot ce are el să ne ofere – cadourile lui mediciale”, a ținut să precizeze Anderson.

„Ador toate măslinele!”, continuă pe același ton ferm. „Sunt atât de frumoase! Există atât de multe feluri de ciuperci. Au o inteligență aparte, trebuie să precizez asta”, a declarat Pamela Anderson.  

Vedeta americană spune cu nonșalanță că le dă cățeilor ei să mănânce chiftele făcute din petale de flori, ca să-i calmeze după câte o călătorie îndelungată. „Salata de flori mi s-a năzărit după ce am visat despre așa ceva. Pur și simplu, servesc un singur trandafir sub forma unei salate, învelit romantic în ulei de masline și sumac”, a povestit Pam cu mare entuziasm. „Mi-am spălat până și copiii în patale de trandafir”, a conchis ea făcând referire la cei doi fii ai ei.

Cartea de bucate a lui Chef Pam este extravagantă de-a dreptul! Ciuperci inteligente și salate de trandafiri, servite cățeilor Lucky și Lola… o nebunie culinară completă! Și asta nu e tot! Vedeta face sandvișuri cu înghețată de cocos, la care adaugă acaju. Cum spuneam, niște rețete inedite, care vom vedea cum vor fi primite de publicul larg.

foto - Shutterstock



Recente

femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg