Înșelată de soț pentru că era dependent de sex? Halle Berry: „Nu cred asemenea prostie!”

Halle Berry nu e pregătită să-l ierte pe fostul ei soț, Eric Benét, care ar fi înșelat-o pentru că este depedent de sex. A fost dependenșă sau... prostie?

Halle Berry  foto   Shutterstock jpg

„Am avut un soț care spunea că era dependent de sex”, a declarat actrița de 58 de ani în podcastul „Armchair Expert” al lui Dax Shepard, zilele trecute. „Dar eu nu cred asemenea prostii!”, a adăugat vedeta de la Hollywood.  Câștigătoarea Oscarului nu l-a numit pe fostul ei partener de viață, însă se știe ce bărbat din viața ei s-a dus, la un moment dat, la reabilitare pentru a-și trata dependența de sex, în 2002.

Cei doi s-au căsătorit în 2001, după o idilă de doi ani, însă nu au rezistat împreună decât până în 2003. „Eric și cu mine avem probleme maritale de ceva vreme și am încercat să le rezolvăm împreună”, spunea actrița într-un comunicat publicat de Entertainment Weekly, la acea vreme. „Totuși, în acest moment, simțim nevoia unei separări pentru a analiza mai obiectiv situația în care ne aflăm”, a continuat Halle Berry acum mai bine de 20 de ani.

Vedeta nu a spus negru pe alb care era problema cu care se confruntau, însă existau multe zvonuri, la acea vreme, despre infidelitățile lui Benét cauzate de dependența lui de sex. Culmea e că fostul soț al actriței neagă acum că ar fi fost vorba despre o dependență de sex la el, în timpul căsniciei cu Halle.

Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg

„Nu sunt dependent de sex!”, a dezvăluit el recent în timpul unui interviu oferit celor de la ABC News. „Sunt un om care… din cauza unor evenimente emoționale, tot felul de probleme, provocări… a făcut niște greșeli îngrozitoare și extrem de dureroase”, a conchis el, dându-i dreptate și lui Berry, care spune clar că el nu avea nicio problemă, ci pur și simplu o înșela aiurea, fără să se gândească la consecințe.

Și cum rămâne cu internarea lor la reabilitare?... De fapt, nici nu mai contează motivul pentru care Eric i-a cauzat atâta suferință fostei sale soții, important e că cei doi foști iubiți și-au refăcut fiecare viața cu altcineva.

foto - Shutterstock



Recente

OCC Matilda jpeg
Mariah Carey  foto   Shutterstock jpg
Ciocolata Dubai  Sursa foto shutterstock 2515426331 jpg
Tizi Hodson jpg
Pamela Anderson jpg
Leonardo DiCaprio și dublura lui, Roman Burtsev  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Cele mai bune jucătoare de fotbal jpg
Men in Black  foto   Imdb jpg
Acesti nativi au noroc pe 4 octombrie datorita Lunii in Scorpion  Sursa foto shutterstock 2381801813 jpg
Jennifer Aniston  foto   Shutterstock, Instagram jpg
apocalipsa  foto   Shutterstock jpg
frigider  foto   Shutterstock jpg
Helen Hunt  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie  sursa foto   Shutterstock jpg
miri  Shutterstock jpg
Pamela Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Kris Kristofferson  foto   Shutterstock jpg
FBFxm1l   Imgur png
Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg