Fiica Narcisei Suciu are 21 de ani. Tânăra e leită mamei sale

16 aprilie 2019   Viață de vedetă

Cântăreaţa care s-a stabilit de peste 10 ani în Finlanda, ţara natală a soţului ei, are o fiică superbă. Fiica Narcisei Suciu are 21 de ani. Daria a devenit o domnişoară frumoasă, elegantă şi seamănă leit mamei sale.

Narcisa Suciu, în vârstă de 44 de ani, are cu ce se mândri. Fiica ei, Daria, a împlinit 21 de ani şi e superbă. Locuiesc în Finlanda de mai bine de 10 ani. Dar studiile au dus-o pe Daria departe de familia sa, tocmai în Helsinki, la 500 km distanţă.

Fiica Narcisei Suciu are 21 de ani

„Copilul meu perfect împlineşte azi 21 de ani!  Ne-am petrecut weekend-ul împreună, pentru că ea lucrează azi şi e la aproape 500 de km de mine. Pentru prima oară de când s-a născut nu suntem împreună de ziua ei…

I-am facut un tort perfect-imperfect, asemănător cu mama care sunt: perfect-imperfectă.  De ziua ei îşi doreste să doneze o sumă de bani către UNICEF. La mulţi ani Daria, iubita mea! Să ai tot ce-ţi doreşti fix în momentul în care ai nevoie!

Mama te iubeşte de la început fără sfârşit!”, a scris Narcisa Suciu pe conturile de socializare cu ocazia zilei de naştere a fiicei sale, Daria.

Citeşte şi: Meghan Markle încalcă încă o regulă a Casei Regale. Ce au decis în privinţa bebeluşului

Daria este fiica Narcisei Suciu şi a lui Daniel Crăciun, fostul coleg de trupă al cântăreţei.

Citeşte şi: Adrian Nartea, familie superbă! Cum arată soţia şi fiica actorului din serialul Vlad

Mai multe