Adrian Nartea şi Alina Fericeac formează un cuplu de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în august 2014, la Braşov. Alina este un fost model reprofilat pe make-up. A făcut o şcoală de profil şi acume ste MUA cu acte in regulă. 
 

Adrian Nartea, familie superbă!

 
Adrian Nartea şi Alina Fericeac au împreună o fetiţă. Micuţa are 3 anişori şi se numeşte Mara. A moştenit frumuseţea părinţilor săi care o răsfaţa ca pe o prinţesă. Cei doi se ocupă exclusiv de creşterea micuţei, apelând rar la ajutoare.
 
  • „Nu avem bonă. Socrii sunt la Suceava, iar ai mei sunt la Braşov. Nu am vrut bonă pentru că ne-am dorit să avem noi grijă de ea”, a declarat Adrian Nartea, în emisiunea Vorbeşte lumea.
 

Cum arată soţia şi fiica actorului Adrian Nartea

 
Adrian Nartea şi Alina s-au cunoscut în anul 2010, în Tunisia. Ambii erau acolo cu ocazia unei şedinţe foto, ambii fiind modele la vremea respectivă. S-au plăcut pe moment, au făcut schimb de date de contact şi relaţia continuă şi azi.
 
  • „Eu venisem de la Bucureşti şi ea de la Milano, am pozat, în job eram un cuplu şi am rezonat. Ne-am înţeles din prima şi încet-încet am început să „construim', cu paşi mici!', îşi aminteşte Adi Nartea.
 
Cei doi s-au căsătorit în luna august 2014, la Braşov. A fost cea mai fericită zi a cuplului, după cum declara actorul la vremea respectivă.
 
  • ”Azi, de ziua mea, mi-am facut cel mai frumos cadou, o mireasa, pe Alina! 
  • Am avut sustinerea voastra a tuturor celor care mi-ati transmis un gand frumos! Ati fost multi... :) 
  • Sunt mandru si coplesit! 
  • Sunt cel mai fericit om!”, a scris Adrian pe Facebook, în ziua nunţii.