Fostul soț al Tinei Turner, un bigam în serie. A fost însurat de 10 ori!

20 august 2024   Viață de vedetă

Ike Turner a fost unul dintre cele mai importante staruri muzicale ale secolului al XX-lea, însă, în spatele camerelor de filmat, era un om cu multe defecte.

Fostul soț al binecunoscutei Tina Turner a murit la 76 de ani, în 2007, lăsând în urma sa o moștenire muzicală de preț, fiind un adevărat deschizător de drumuri în rock 'n' roll, funk și soul. A fost un compozitor talentat, un artist dedicat muzicii sale și un lider de trupă care ne-a oferit-o pe inegalabila Tina Turner.   

Ike Turner a fost însurat timp de 16 ani cu Tina Turner, însă relația lor a avut mult de suferit din cauza temperamentului său coleric și-a infidelității lui repetate. Cu toate că făceau o pereche inedită, de mare valoare, pe scenă, și au fost introduși împreună în Rock & Roll Hall of Fame în 1991, foștii soți Turner nu s-au înțeles deloc în culise. De fapt, Ike era violent și agresivitatea lui a ieșit la iveală abia când Tina a reușit să fugă de el și să-și pună pe picioare propria carieră.

Într-un interviu oferit în 1985, Ike a recunoscut, în revista Spin, că a bătut-o pe soția sa și a explicat comportamentul său regretabil ca fiind ceva obișnuit la acea vreme în societatea americană. Mai mult de-atât, în același exercițiu de-o sinceritate rară, artistul a dezvăluit că era un „bigam în serie”, care fusese însurat de nu mai puțin de 10 ori până atunci.

Alte acuzații care i-au fost aduse fostului soț al Tinei Turner includ atacul asupra unui băiat care-i aducea, zi de zi, ziarul. A început să tragă în el cu un pistol, într-un exces de nervi nejustificați.

Comportamentul lui extrem de dificil e posibil să fi fost cauzat de viața grea pe care a avut-o în copilărie și adolescență. Dar, la fel de bine, nu-i exclus să fi fost cauzat de dependența lui de cocaină, care i-a distrus viața an după an.

Indiferent care-i era explicația, Ike Turner a fost un partener deplorabil pentru Tina Turner, lucru aflat de întreaga lume abia după ce mare cântăreață și-a luat inima în dinți și l-a părăsit pe soțul abuzator.  

foto - Instagram

Mai multe