FOTO Beyoncé s-a mutat în casă nouă. A dat 200 de milioane de dolari pe ea!

22 mai 2023   Viață de vedetă

Beyoncé și soțul ei, Jay-Z, și-au extins portofoliul imobiliar cu cea mai scumpă casă vândută vreodată în California. Cei doi soți au cheltuit 200 de milioane de dolari pe noua lor reședință!

Vila de 2.800mp se află în Malibu și este cea mai scumpă casă vândută vreodată în California, depășind recordul de 177 de milioane de dolari cu cât se vânduse o proprietate în trecut. Noua locuință a cuplului VIP este și a doua cea mai costisitoare tranzacție imobiliară din Statele Unite, cea mai scumpă fiind un apartament din New York, care s-a vândut cu 238 de milioane de dolari.

Casa fericitului cuplu a fost creată de arhitectul japonez Tadao Ando, preferat și de Kim Kardashian pentru vila în care locuiește în prezent. În primă instanță, proprietatea din Malibu a fost pusă la vânzare pentru 295 de milioane de dolari. Cuceriți de designul inedit al clădirii, Beyoncé și Jay-Z au reușit să scadă prețul cu 95 de milioane de dolari, oferta lor de 200 de milioane de dolari fiind, într-un final, acceptată.

Casa lui Beyoncé și a lui Jay-Z are ieșire la Oceanul Pacific prin Paradise Cove, zonă cunoscută drept „Aleea miliardarilor”. Fiind recunoscută ca o adevărată bijuterie arhitectonică, vila este situată pe un teren vast, întins pe mai bine de 22.000mp.

TMZ ne informează că William Bell, unul dintre cei mai mari colecționari de artă din lume, a deținut și a construit casa realizată toată din beton timp de 15 ani.

Pe lângă această „nestemată” imobiliară, cuplul de cântăreți a mai făcut o achiziție de mare preț în Los Angeles. În 2017, cei doi soți și parteneri de afaceri au cumpărat o vilă în Bel-Air, care a costat 88 de milioane de dolari și care, după renovare, valorează mai mult de 100 de milioane de dolari.

Casa de aproape 2.800mp a fost mobilată complet și are 8 dormitoare, 11 băi, 4 piscine, un teren de baschet, un studio de întregistrări audio, un spa și un teren de tenis.  

Cântăreața de 41 de ani se află, în momentul de față, într-un turneu muzical – Renaissance World Tour, pe numele lui – și are de gând să-și deschidă o nouă afacere în domeniul beauty, comencializând produse destinate părului. Iar soțul ei miliardar, rapperul Jay-Z, plănuiește să deschidă un casino în Times Square, din Manhattan.

foto - Instagram, Twitter

Mai multe