E pâinea lui Dumnezeu! Brad Pitt, extrem de generos cu un bărbat de 105 ani

Nu este doar un actor talentat, un burlac râvnit și un om de afaceri de succes. Una dintre cele mai mari vedete din lume are și sufletul mare, dând dovadă de o generozitate înduioșătoare!

image

Vila din Los Angeles a actorului a avut un musafir neașteptat la un moment dat. Actrița Cassandra Peterson a dezvăluit presei americane că pe proprietatea de 40 de milioane de dolari a lui Brad Pitt a stat o persoană în vârstă în mod gratuit.

În cadrul unui interviu oferit în exclusivitate celor de la People, Peterson a povestit cum actorul a găzduit, în mod complet neașteptat, un bărbat bătrân. „Cred că erau vreo 22 de case care se aflau la limita prorpetății lui. Și, de fiecare dată când putea, mai cumpăra câte una”, a declarat actrița pentru publicația sus menționată.

Una dintre acele case aparținea unui bătrân, aflat pe la 90 și ceva de ani, iar Pitt a fost înduioșat de vecinul său și i-a permis să rămână în casa lui, cu toate că ea aparțiea acum vedetei de la Hollywood. „A fost foarte drăguț cu bărbatul! Soția acestuia a murit, iar el, John, a continuat să trăiască în fosta lui casă”, a explicat Peterson. „Știu că Brad i-a permis să locuiască acolo, fără să plătească niciun ban, până când acesta a decedat”, a continuat colega sa de breaslă.

Aranjamentul celor doi vecini a durat o perioadă destul de îndelungată: „A fost de-a dreptul amuzant, pentru că John a trăit până la 105 ani. Probabil că Brad s-a gândit că veciunul lui poate locui acolo până la finalul vieții lui, care se putea încheia oricând...”. Însă n-a fost așa. Omul a mai trăit mai mult de un deceniu!

Peterson, care a devenit și ea vecina lui Brad Pitt după ce i-a vândut acestuia casa, și-a amintit cum a interacționat ea cu superstarul hollywoodian de-a lungul anilor, descriindu-l pe acesta ca fiind „întotdeauna foarte drăguț”.

La un moment dat, actorul se pregătea pentru filmările de la Fight Club (1999), iar ea își plimba câinii prin apropiere. „Am trecut de garajul lui Brad, iar el era acolo îmbrăcat doar în niște pantaloni de trening. Avea mănuși de box în mâini și lovea de zor un sac de box. Cred că am leșinat atunci!”, a glumit aceasta.

„Îmi aduc aminte că m-a întrebat ce fac, iar eu nu puteam scoate niciun cuvânt din gură și m-am făcut toată roșie la față. Simțeam că urma să leșin și mai multe nu!”, a continuat vecina acestuia. „E atât de atrăgător, extrem, extrem de atrăgător! Și drăguț pe deasupra!”, a conchis aceasta.

Brad Pitt a cumpărat proprietatea de la Elvira, Prințesa Întunericului, adică de la actrița Cassandra Peterson în 1994, pentru 1,7 milioane de dolari, și a păstrat-o timp de 30 de ani înainte de-a o pune la vânzare și-a o vinde cu 40 de milioane de dolari luna trecută, în martie.

Casa respectivă a fost cea în care Brad și Angelina Jolie și-au crescut copiii, pe Maddox (21 de ani), Pax (19 ani), Zahara (18 ani), Shiloh (16 ani) și pe gemenii Knox și Vivienne (14 ani). Cei doi actori au divorțat în 2016, motiv pentru care a și vândut actorul casa familiei Jolie-Pitt.

foto - Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg