Beyoncé, înșelată de primul ei iubit. Cântăreața n-avea mai mult de 13 ani atunci!

La începutul carierei, cântăreața avea pe altcineva la brațul ei decât pe actualul soț, Jay-Z. Iar prima ei mare dragoste are acum numai regrete legate de felul în care s-a purtat de diva pop.

image

Când lucrurile au început să prindă contur pe plan profesional pentru ea, Lyndall Locke, iubitul din adolescență al lui Beyoncé, a fost lăsat în urmă de cea care avea să devină una dintre cele mai mari cântărețe ale generației sale. Și pe bună dreptate!

Beyoncé a spus lumii întregi că a avut un singur iubit până să-l întâlnească pe Jay-Z, tatăl celor trei copii ai ei, și acest lucru pare cât de poate de plauzibil. Au circulat tot felul de zvonuri cu privire la viața amoroasă a vedetei și s-au vehiculat multe nume celebre, precum Sisqo, Pharrell, Kobe Bryant, Justin Timberlake și P Diddy, însă niciunul n-a fost conformat ca fost iubit de-ai ei.

Însă de Lyndall Locke știm cu siguranță că a existat în viața lui Beyoncé între anii 1993 și 2000, când a apărut în peisaj nimeni altul decât Jay-Z. Cântăreața n-a oferit niciodată picanterii din viața ei intimă, însă Lyndall n-avea cum să piardă ocazia de-a detalia relația pe care a avut-o cu una dintre cele mai râvnite femei de pe planetă. Așadar, omul a dat un interviu amplu celor de la Daily Mail, în care a precizat că Beyoncé n-avea mai mult de 12 ani când și-au început idila.

Primul sărut și prima infidelitate

De asemenea, Locke a ținut să precizeze presei că el și Queen B s-au sărutat pentru prima dată când ea avea 13 ani, la un concert de-ai lui Brian McNight. Se pare că cei doi amorezi au format un cuplu timp de 10 ani, încheindu-și relația prin 2003, când a apărut Jay-Z în viața ei. Singura problemă cu declarațiile lui Lyndall e că mai mulți susțin că Beyoncé și Jay-Z și-au început relația în 2000, așadar anumite cifre nu le leagă pur și simplu în povestea lui Locke.

Chiar și Knowles a recunoscut că l-a întâlnit pe soțul ei în 2000, în Mexic, însă n-au devenit iubiți decât un an și jumătate mai târziu. Indiferent de luna în care Beyoncé a renunțat la Locke pentru faimosul rapper, se pare că cele două idile s-au suprapus puțin. Cel puțin asta se înțelege din mărturisirile primului iubit din viața cântăreței.

image

Tot Lyndall este cel care a recunoscut că a înșelat-o pe Beyoncé încă de pe la începutul relației lor. El avea 15 ani atunci și ea, 13. Iar acesta și-a pierdut virginitatea cu altcineva decât marea cântăreață.

Motivul infidelităților lui repetate?

Se pare că acesta se simțea singur și nebăgat în seamă de cântăreața preocupată tot mai mult de carieră și plecată mai tot timpul de-acasă. Lyndall susține că s-au despărțit ca adolescenți, însă și-au reluat relația după o împăcare emoționantă.

Doar că faptul că erau din nou împreună nu l-a împierdicat pe Locke să repete greșelile făcute anterior. Nu-i de mirare că vedeta nu și-l mai dorea prin preajmă pe iubitul infidel! Se pare că nu faima ei tot mai mare a stat în calea fericirii lor, ci faptul că el o înșela cum ieșea ea pe ușă a cauza despărțirea lor.

Foto - InstagramRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg