Gwyneth Paltrow a stat în ploaie ca să se curețe spiritual. A funcționat?

2 august 2024   Viață de vedetă

Actrița de la Hollywood are tot felul de metode „neortodoxe” pentru a-și detoxifia corpul sau ca să scape de energiile negative ale celor din jur. Statul în ploaie a ajutat?

Câștigătoarea Oscarului de 51 de ani a demarat, pe pagina ei de Instagram, „Miercurea Wellness” și cel mai bun mod de-a face asta a fost să iasă în ploaie și să se „curețe” de tot ce nu-i pria.

Vedeta s-a lăsat filmată în timp ce se plimba prin ploaie și lăsa picurii să-i curgă șiroaie pe tot corpul. „Las ploaia să spele toate persoanele, locurile și lucrurile care nu mai sunt potrivite pentru mine”, a scris Gwyneth Paltrow în postarea ei controversată.

Actrița de la Hollywood a declarat că „e timpul pentru o curățare”, având în vedere că va intra, în curând, „cel de-al nouălea” de purificare. În astrologie, al nouălea an este asociat cu creșterea spirituală și cu noile începuturi.

Înainte de-a sta în ploaie pentru purificarea ei spirirtuală, Gwyneth s-a relaxat puțin în saună. „Saună pe ploaie!”, a punctat vedeta postând o imagine cu ea nemachiată și transpirată toată în saună.

Paltrow este deținătoarea brandului Goop, care promovează și comercializează tot felul de produse controversate. De-a lungul anilor în care este o antreprenoare de succes, actrița a fost dată în judecată că a promit clienților ei tot felul de beneficii fizice sau spirituale după achiziționarea produselor ei. Dezamăgiți că n-au avut beneficiile promise, aceștia au intentat proces împotriva Goop sau a proprietarei brandului de wellness.

Nu se știe dacă Gwyneth Paltrow a avut vreun beneficiu de pe urma faptului că a stat minute în șir în ploaie, însă ea e convinsă că metodele ei controversate sunt cel mai bun mod de-a duce o viață sănătoasă și fericită.

Gwyneth are o carieră de succes la Hollywood, însă și-a dorit rotunjirea veniturilor cu ajutorul unei afaceri de wellness, care îîi lasă pe mulți cu gura căscată din cauza produselor controversate comercializate și-ale metodelor ei de dotoxifiere... inedite.

foto - Shutterstock

Mai multe