Kim Kardashian și-a injectat spermă de somon în față. La ce o ajută?

Kim Kardashian își dorește constant să își îmbunătățească aspectul fizic, prin urmare vedeta și-a făcut injecții cu… spermă de somon. Cum anume ar putea să o ajute această procedură?  

image

La 43 de ani, vedeta serialului TV „Keeping Up With The Kardashians‟ încearcă din răsputeri să își mențină aspectul tânăr, pasiunea ei pentru tratamentele speciale de înfrumusețare fiind cunoscută în întreaga lume.

Ne amintim că ea a popularizat Terapia Vampir, un tratament controversat pentru reîntinerirea pielii, care presupune recoltarea propriului sânge și reinjectarea lui în zona feței: „Îmi plac tratamentele cu plasmă. Îți iau sângele, apoi iau plasma și o pun cu micro-ace în fața ta. Se numește Terapia Vampir‟, spunea ea, mândră de această descoperire. 

Citește și acest articol: Terapia Vampir, tratamentul care oprește timpul 

Kim Kardashian face o nouă aroganță!  

Recent, Kim Kardashian a făcut o nouă aroganță, și anume - și-a injectat spermă de somon în față: „Am primit un tratament facial cu spermă de somon. Mi-am injectat-o în față‟, a recunoscut Kim Kardashian în serialul familiei sale. Potrivit publicației „Mirror‟, vedeta de televiziune ar fi scos din buzunare 500 de lire sterline pentru această procedură. 

De ce a făcut-o? 

Injecțiile cu spermă de somon reprezintă o opțiune inovatoare în tratamentele cosmetice pentru rejuvenarea pielii, fiind foarte populare în Coreea. Se consideră că sperma de somon crește viteza de regenerare a celulelor și produce mai mult colagen, prin urmare îmbunătățește textura pielii, crește elasticiatea și, nu în ultimul rând, contribuie la diminuarea petelor pigmentare și cicatricilor. 

Jennifer Aniston nu a fost mulțumită de tratament 

Kim Kardashian nu este prima vedetă de talie internațională care a încercat această procedură. Inclusiv Jennifer Aniston și-a făcut curaj să își pună pe față acest ingredient special, la recomandarea unui estetician faimos.

Și, în timp ce vedeta de televiziune, Kim Kardashian, așteaptă să vadă rezultatele pe propria piele, Jennifer Aniston nu a fost mulțumită de acest tratament. Se pare că vedeta nu a observat nicio diferență sau vreo îmbunătățire pe chipul său! Citește aici mai multe despre experiența vedetei din serialul „Friends”! 

Sursă foto: Instagram - @kimkardashian  



Recente

shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg
Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg