Kim Kardashian a ajuns la psiholog din cauza copiilor: „Nu mai pot să trăiesc așa!”

Vedeta de reality show a vorbit, cu sinceritate, despre ce înseamnă să crești singură patru copii și efortul depus de bruneta faimoasă e câteodată copleșitor.

Kim Kardashian, copii jpeg

„Nu mai pot să trăiesc așa!”, a recunoscut Kim Kardashian într-un nou episod al reality show-ului „The Kardashian”. Vedeta jonglează cu cariera și maternitatea, după divorțul cu rapperul Kanye West, și nu e deloc simplu.

În timp ce se îndrepta spre tribunal, unde fusese chemată să-și facă datoria de cetățean într-un juriu, Kim vorbea la telefon cu o prietenă și se plângea despre cât de greu îi e să bifeze toate rolurile pe care le are de bifat în viața de zi cu zi fără sprijin din partea nimănui. Evident că vedeta are parte de ajutorul bonelor, al menajerelor și bucătarilor atunci când îl cere, dar ea se referea mai mult la ajutorul unui bărbat în viața ei, nu al unui angajat.

Kardashian are patru copii - pe North, Saint, Chicago și Psalm – cu fostul ei soț, Kanye West, iar cuplul s-a despărțit în noiembrie 2022, după ce și-au unit destinele în 2014. Iar acum cade tot greul pe ea. Mogulul Skims și-a amintit cum „cel mai mare coșmar” al ei s-a adeverit când haosul din casa ei, provocat de cei patru copii care țipau de zor, au determinat-o să se baricadeze în baie ca să poată susține un interviu pe Zoom.

„Am acordat un interviu pe Zoom acasă, cu toți copiii bătând în ușa mea și țipând din toți rărunchii”, a început Kim să povestească. „Și, pur și simplu, m-am ascuns în baie și am încuiat ușa după mine. Nici nu-mi venea să cred ce mi se întâmpla!”, a continuat Kardashian supărată.

Frumoasa vedetă a recunoscut că „sunt deschisă la orice soluție se poate ivi, pentru că nu mai pot să trăiesc așa. Mi-am pierdut răbdarea și tocmai asta era superputerea mea – să-mi mențin calmul și să am răbdare”. Ce-i drept, starletei îi e foarte greu să le impună limite copiilor ei și ei fac ce vor prin casă.

Kim Kardashian  jpeg

„Câteodată devine totul prea intens. Vreau să fiu mai strictă cu copiii, cum e Khloe, dar nu știu din ce motiv nu pot să spun că «Nu e nu!»”, a recunoscut Kim, care privește cu admirație spre parentingul pe care-l practică sora ei, care are doi copii, pe True și Tatum, cu fostul ei iubit, Tristan Thompson.

De fapt, ce se întâmplă acasă la Kim Kardashian e că ea cedează adesea și le face pe plac celor mici doar pentru că „nu vreau să am de-a face cu plânsete și lacrimi, în cazul în care ei nu primesc ce-și doresc”.  

„Știu cum să mă păcălească”, a declarat celebra mamă a patru copii. „Încep cu lacrimile și eu le zic imediat «Gata, gata, oprește-te din plâns, îți dau iPad-ul înapoi, numai nu mai plânge!»”, a conchis diva americană.

Tot anul acesta, în luna mai, Kim a recunoscut că provocările maternale o făceau adesea să se culce plângând. „Sunt seri în care mă culc plângând. Am o adevărată nebunie în casa mea. Și mă întreb câteodată cum de am ajuns așa”, a ținut să menționeze vedeta într-un episod din podcastul „On Purpose with Jay Shetty”.

Ei bine, și în tot acest haos, Kim a fost nevoită să meargă la psiholog, pentru a primi câteva sfaturi parentale care s-o ajute să gestioneze toate conflictele dintre copiii ei, dar și situațiile în care micuții au nevoie de mama lor mai mult decât e dispusă ea să lipsească de la serviciu sau ei reușesc s-o manipuleze după cum le convine lor.

foto - Instagram



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG