Helen Hunt n-a mai putut lucra dupa ce a fost lovită de o mașină. Ce măsuri a luat?

2 octombrie 2024   Viață de vedetă

Este una dintre cele mai bune actrițe de la Hollywood, însă activitatea ei s-a redus considerabil de ceva vreme. Un accident auto a tras-o pe dreapta în Cetatea Filmului!

După decenii întregi de roluri mici în televiziune și filme cu adolescenți, Helen Hunt a apărut în serialul „Mad About You”, care a scos-o din anonimat. Rolul Jamie Buchman i-a adus actriței patru premii Emmy și trei Globuri de Aur. Mai mult, a determinat-o să-și încerce norocul în filme de anvergură, precum „Twister” sau „As Good As It Gets”, unde i-a dat replica lui Jack Nicholson și care i-a adus mult dorita statuetă de aur.

În anii 2000, vedeta de la Hollywood, care avea deja un Oscar câștigat, a redus cantitatea de muncă considerabil. Viața ei a devenit un chin din cauza problemelor cu care a început să se confrunte. Ce s-a întâmplat?

În octombrie 2019, Helen Hunt se afla într-o mașină sport prin Los Angeles, când automobilul a fost lovit de o altă mașină la o intersecție. Impactul asupra SUV-ului ei a fost atât de puternic, încât actrița s-a răsturnat cu mașina pe șosea și-a fost dusă apoi la spital pentru îngrijiri.

A scăpat cu viață, însă cariera ei... a murit. Din cauza rănilor suferite în urma accidentului, actrița s-a văzut în imposibilitate de-a mai lucra la Hollywood, motiv pentru care a așteptat ca poliția să-l pedepsească pe șoferul imprudent care a cauzat incidentul și, văzând că autoritățile nu fac nimic, l-a dat chiar ea în judecată pe om. După doi ani de la accident, Helen a deschis proces pentru a-și recupera din pierderile avute.

Ea a pretins ca neglijența șoferului să aibă urmări, și-a dorit ca cel care a provocat accidentul auto s-o despăgubească pentru toate proiectele pe care nu le-a mai putut onora din cauza rănilor avute în urma incidentului. Și, din câte știm noi, a obținut exact ceea ce și-a dorit.

Ce-i drept, nici în ziua de azi nu auzim prea des despre cariera înfloritoare a actriței, însă există mai multe explicații pentru absența ei de pe genericele filmelor. În primul rând, Hollywoodul o consideră prea... bătrână pentru a mai da bine pe ecran. În al doilea rând, despărțirile amoroase, alegerile pe care le-a luat ea în privat i-au îngreunat de asemenea situația. Păcat, nu-i așa?

foto - Shutterstock

Mai multe