Jennifer Aniston, în pragul sinuciderii? Îngrijorat, un bărbat a chemat poliția!

Actrița de la Hollywood a trecut, zilele trecute, prin sperietura vieții ei, când poliția a bătut la ușa ei și a trezit-o noaptea din somn. Era într-un pericol major?

Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg

TMZ a publicat un articol despre Jennifer Aniston, o vedetă cât se poate de discretă de la Hollywood, care ne-a luat prin surprindere. Starul serialului „Prietenii tăi” s-a trezit cu poliția la ușă în timp ce era în pijama, în patul ei și dormea. Casa de ei de 21 de milioane de dolari din Bel-Air, California, a fost luată pe sus de ofițerii de poliție îngrijorați de starea actriței. Ce s-a întâmplat?

Un bărbat anonim a dat un telefon la poliție și a spus că blondina de 55 de ani este într-o stare deplorabilă și că are nevoie de ajutor având în vedere că amenința că se sinucide. Cel care sunase „îngrijorat” le-a spus autorităților că Jennifer „nu face deloc bine” și le-a dat polițiștilor exact adresa ei, dar nu le-a spus și numele vedetei, nu a divulgat identitatea ei.

Informațiile primite au fost suficiente ca polițiștii să fugă în mașinile lor și să ajungă într-un suflet la vila vedetei și să bată îngrijorați la ușă în miezul nopții, doar ca să se asigure că proprietarul casei nu se afla într-un pericol de moarte. Ceea ce a pretins cel care a alarmat poliția era complet fals și Jennifer Aniston nu se afla pe punctul de a-și lua viața. Ea dormea liniștită în patul ei și n-avea nicio problemă.

De fapt, întreaga tevatură a avut loc pentru că persoana care a sunat la poliție s-a gândit să facă o glumă pe seama lui Jennifer Aniston. Ce-i drept, a reușit să îngrijoreze pe toată lumea și să o sperie pe actrița trezită din pat în mijlocul nopții.

Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg

Aniston este o persoană echilibrată, care nu caută senzaționalul, nu le oferă paparazzilor și presei de scandal subiecte inventate doar ca să apară în tabloide. Așadar, n-a fost ea cea care a pus la cale întreaga operațiune a poliției americane și nici nu s-a bucurat că presa a mai scris ceva despre ea cu orice preț.

foto - Shutterstock



Recente

Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg
Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg