În toiul divorțului de Brad Pitt, Angelina Jolie se iubește cu un rapper mai tânăr decât ea?

Relația actriței de la Hollywood cu rapperul britanic și renumitul activist Akala a devenit oficială pe Instagram! Ce spune oare Brad Pitt?

image

În weekendul care tocmai a trecut, artistul britanic de 40 de ani a participat la o petrecere din New York, care a fost organizată de nimeni alta decât Angelina Jolie, pentru noua ei companie, Atelier Jolie. Akala a luat parte la evenimentul câștigătoarei Oscarului, care a apărut și în imaginile devenite publice și preluate de toată presa internațională, iar fanii vedetei au explodat de fericire pe rețelele sociale - actrița și-a găsit, în sfârșit, fericirea în dragoste? 

Fosta soție a lui Brad Pitt și-a deschis, mai nou, un brand fashion, Atelier Jolie, pe care îl promovează atunci când nu se află pe platourile de filmare pentru câte un proiect cinematografic. Întâlnirea dintre Angie și Akala vine imediat după ce rapperul britanic a însoțit-o pe actriță la premiera filmului „Maria” din New York, zilele trecute.  

Cu alte cuvinte, relație dintre actriță și muzician nu este numai profesională! Iar idila care s-ar înfiripa între ei are loc în paralel cu procesul de divorț al vedetei de Brad Pitt. Angelina este despărțită de tatăl copiilor ei de ani de zile, însă cei doi foști soți n-au reușit nici până acum să se înțeleagă în privința custodiei minorilor lor.

Brad Pitt se află și el într-o relație sentimentală cu o creatoare de bijuterii, alături de care a pășit în spațiul public acum câteva zile, idila lor fiind astfel confirmată în mod oficial. Cu alte cuvinte, actorul își vede de viața lui amoroasă fără să-i poarte ranchiună fostei sale soții, care iată că dă semne clare că-și reface viața alături de alt bărbat.

Evident că relația dintre Angelina Jolie și Akala nu este confirmată în mod oficial, însă prezența lui la evenimentele vedetei și în viața ei nu dovedesc decât un singur lucru – că rapperul este un apropiat de-ai starului de la Hollywood!

foto - Shutterstock



Recente

Helen Hunt  foto   Shutterstock jpg
miri  Shutterstock jpg
Pamela Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Kris Kristofferson  foto   Shutterstock jpg
FBFxm1l   Imgur png
Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png