Îl ține sub papuc! Kylie Jenner are reguli stricte pentru iubitul Timothée Chalamet

25 ianuarie 2024   Viață de vedetă

Vedeta de reality show e una dintre cele mai cunoscute femei din lume, cu toate astea, e cât se poate de nesigură pe ea în relațiile cu bărbații. Tocmai de aceea îl ține pe actualul iubit „în lesă scurtă”.

Kylie Jenner și actorul Timothée Chalamet formează un cuplu încă din luna aprilie a anului trecut, însă nu s-au afișat împreună decât abia prin septembrie 2023. Iar, după ce au bifat prima apariție publică în calitate de cuplu, n-au mai avut nicio ezitare să-și etaleze sentimentele oriunde li se năzare. Ultima dată s-au sărutat în fața unei camere TV chiar la Globurile de Aur 2024, unde și-au șoptit „Te iubesc!” și s-au sorbit reciproc din priviri.

Însă, în ciuda tuturor gesturilor tandre dintre ei, vedeta de reality show nu stă liniștită că idila lor este sigură și de lungă durată. Dimpotrivă. Kylie se teme ca iubitul ei să n-o înșele. Și, din această cauză, i-a pus lui Timothée în vedere câteva lucruri clare. În primul rând, actorul nu are voie să mai ia contact cu fostele lui iubite atât timp când este implicat într-o relație amoroasă cu Jenner.

„Kylie i-a cerut să rupă legărura cu fostele lui iubite, chit că se înțelegea bine cu unele și erau simpli amici”, a dezvăluit o sursă pentru revista Heat. „Timothee a ieșit în oraș cu multe tipe, inclusiv cu Lily Rose Dess (n.r. fiica actorului Johnny Depp) și cu Lourdes Leon (n.r. fiica Madonnei). Iar Kylie e geloasă pe orice femeie se află în preajma lui, chiar și pe cele cu care lucrează”, a continuat acesta.

Din cauza geloziei ei, Kylie a impus mai multe reguli pe care iubitul ei trebuie să le respecte. Astfel, actorul a fost nevoit să-i dea toate parolele pe care acesta le are la conturile lui de pe rețelele sociale și să-i spună unde se află oricând.

„Timothée este complet vrăjit de ea și nu s-a opus la niciuna dintre pretențiile ei. Mai mult, el sare în apărarea lui Kylie de fiecare dată când prietenii lui îi atrag atenția că are o iubită cam geloasă…”, a adăugat sursa.  

Adevărul e că Kylie Jenner a avut experiențe destul de dureroase cu foștii ei parteneri de viață, lucru care a făcut-o să devină „extrem de nesigură pe ea”. Faimoasa brunetă a avut relații cu rapperii Tyga și  Travis Scott, care au înșelat-o pe Kylie în repetate rânduri. Rămâne să vedem până când va răbda Timothée toate restricțiile iubitei sale.

foto - Shutterstock

Mai multe