Charlize Theron, dată în judecată că a purtat... un ceas! A pierdut procesul!

Nu e deloc ușor să fii o vedetă milionară, curtată de multe branduri și copleșită cu propuneri de colaborări una mai profitabilă decât alta! Și, când greșești, plătești milioane de dolari!

image

The Smoking Gun a oferit informații despre procesul pe care vedeta de la Hollywood l-a avut cu brandul care o sponsoriza pe ea. Raymond Weil a acuzat-o pe actriță, în 2005, că nu a respectat contractul avut și a purtat un ceas Christian Dior în public, când era era ambadorul altui brand.

„Charlize Theron a a fost, de asemenea, plătită de Chopard cu 200.000 de dolari pentru a purtat bijuteriile lor la Oscarurile din 2006 și a primit și 50.000 de dolari de la firma elvețiană pentru a purtat bijuteriile lor la BAFTA, în Londra. În timp ce Theron a purtat cerceii cu diamante de la Cartier și o brățară la Globurile de Aur din 2006, nu a fost plătită de firma respectivă. Totuși, așa cum judecătorul Colleen McMahon a evidențiat, Charlize a primit un inel în valoare de 35.000 de dolari, cercei de 8.000 de dolari și o brățară de 7.500 de dolari, drept cadou de la firma de lux menționată”, stă scris în documentele depuse la tribunal. Să tot fii vedetă, nu-i așa?!

Cert e că Swatch a dat-o în judecată pe Charlize Theron pentru că s-a prezentat, pe covorul roșu, cu un ceas Christian Dior, la un eveniment, când ea avea contract cu Swatch și trebuia să poarte unul dintre produsele lor. Procesul intentat de brandul de ceasuri a fost în valoare de 20 de milioane de dolari, după cum s-a putut vedea în dosarul depus la Tribunalul Federal Manhattan.

Ceea ce se știe din presa americană e că vedeta de la Hollywood a fost găsită vinovată că a purtat un ceas Christian Dior la un eveniment din 2006, în loc de unul Swatch, așa cum fusese înțelegerea din contractul lor. Astfel, actrița a fost nevoită să plătească în jur de 3 milioane de dolari, ca daune aduse firmei cu care semnase un contract bănos, nu de alta.

foto - Shutterstock



Recente

Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg