După moartea lui Suzanne Somers, se întâmplă lucruri ciudate: „Acum cred în viața după moarte!”

Văduvul actriței Suzanne Somers, Alan Hamel, spune că se întâmplă lucruri ciudate în casa lui din Palm Springs, California, de când a murit soția lui. Se pare că vedeta nu l-a părăsit complet!

Suzanne Somers  foto   Shutterstock jpg

„Trei lucruri s-au întâmplat!”, ne avertizează soțul repretatei vedete. „Toate s-au întâmplat în aceeași zi și au fost foarte ciudate”, a continuat să povestească cel care i-a fost soț devotat actriței timp de aproape 50 de ani. „În primul rând, a intrat o pasăre în casa noastră și a început să facă runde prin bucătărie, sufragerie și încăperea în care luăm masa”, a continuat acesta pe un ton misterios.

Pasărea s-a oprit apoi în fața unei fotografii cu Hamel și Somers, s-a așezat pe rama pozei și a rămas acolo o vreme. Hamel chiar a apucat să imortalizeze pasărea. Apoi „șemineul s-a aprins singur și muzica compozitorului preferat a lui Suzanne a pornit din senin”. Culmea e că acel compozitor, pe care-l prefera soția lui, nu era cunoscut, era un muzician anonim aproape, așadar nu-avea cum să dea cineva drumul la muzica lui.

Dar „coincidențele” nu s-au oprit aici. Când bărbatul de 87 de ani s-a băgat, la un moment dat, în pat, ca să se culce, „am simțit-o pe ea lângă mine”, și-a continuat destăinuirile Hamel.

Somers s-a stins din viață în octombrie 2023 ținându-l de mână pe partenerul ei de viață, în casa lor din Palm Springs. Moartea vedetei a avut loc chiar cu o zi înainte de-a împlini 77 de ani.

Cei doi soți erau atât de apropiați, încât „rar au stat vreo oră despărțiți în cei 55 de ani petrecuți împreună”, a declarat reprezentatul lui Somers pentru Page Six. Tocmai de aceea legătura specială între ei, o legătură care nu s-a încheiat odată cu trecerea ei în neființă, se pare.

Suzanne Somers shutterstock 785748730 jpg

„Acum cred că există viață după moarte. Sunt convins de așa ceva… cred că există ceva ce noi nu înțelegem cu exactitate. Cred că se întâmplă ceva după ce ne părăsim corpul. Tot ne mai rămâne sufletul. Cred că sufletul nostru este energie. Iar sufletul nostru trebuie să ajungă undeva și să facă ceva”, a explicat Hamel.

„Mi se întâmplă câteodată când stau cu familia… atunci mă retrag puțin singur, mă duc în baie… unde sunt singur… dar îi simt prezența ei. Odată am și interacționat cu ea, după care m-am întors la familie și am interacționat cu ei. Nepoții ei mi-au spus toți același lucru. Cred că e adevărat tot ce experimentez. Oricum acest lucru face procesul de doliu mult mai ușor. Dacă e adevărat, eu și ea ne vom reuni într-un final!”, a conchis acesta.  

foto - Shutterstock



Recente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg