Ioana Ginghină, femeie fatală după divorţ. Mesaj radical pentru fostul soţ: "Eu apreciez ceea ce am"

20 noiembrie 2019   Viață de vedetă

Ioana Ginghină pare să se fi reinventat de când s-a despărţit definitiv de Alexandru Papadopol. Divorţul nu doar că nu a lăsat urme asupra fizicului si psihicului actriţei, ba din contră, a făcut-o mai puternică şi mai ambiţioasă.

 Cu un look nou, mereu impecabil, Ioana Ginghină a precizat că viaţa sa e mult prea frumoasă ca ea să-şi fi permis vreo secundă să cadă pradă depresiei. 

„Superputerea mea este cea de a fi femeie. Îmi place să fiu mamă, prietenă, fiică, iubită. Cred că asta e superputerea mea – a-mi păstra feminitatea indiferent de situaţii”, a spus Ioana Ginghină, într-un interviu acordat Observator.

Citeşte şi: Nutriţionistul Mihaela Bilic, 3 sugestii de mese sănătoase. Cum ar trebui să arate micul dejun, prânzul şi cina

„Nu am avut momente în care să fi simţit că mi-am pierdut toată puterea, pentru că eu apreciez ceea ce am. Şi eu am foarte multe! Dumnezeu mi-a dat o viaţă foarte frumoasă! Nu se poate ca doar o mică problemă să afecteze tot. Eu am o carieră, un business, un copil, o casă, o maşină, o familie la Sibiu! N-am fost deloc deprimată. Nu am lăsat să vină depresia în viaţa mea. Am mers imediat la psiholog”, a adăugat ea.

Actriţa a dezvăluit că fiica ei o întreabă dacă „şi-a făcut iubit după ce s-a despărţit de Papadopol. Cât despre a fi femeie fatală, Ioana Ginghină spune că nu regretă pictorialul realizat în trecut şi consideră că nu este o ruşine să-ţi arăţi formele.

Citeşte şi: Roxana Vancea, mai îndrăgostită ca niciodată! Cine este bărbatul care i-a cucerit inima

"Dacă pozează J Lo, zice lumea: ‹‹Mamă, ce bine arată, la 50 de ani! Uite-o, dezbrăcată şi cum arată!›› Dacă pozează una de-a nostră: ‹‹Ia uite, dragă, îi mai trebuia ei la 50 de ani să pozeze!›› Mi se pare ipocrizia mult prea mare că ne uităm peste Ocean şi  e OK, iar la noi nu e OK", a declarat Ioana Ginghină. 

Mai multe