Jennifer Aniston: „Am făcut FIV!”. Reacția fostului soț la destăinuirile ei despre infertilitate

10 noiembrie 2022   Viață de vedetă

Jennifer a fost căsătorită de două ori și, în timpul primei sale căsătorii - cu Brad Pitt - și după primul ei divorț, întreaga planetă a judecat-o pe actriță cu privire la faptul că n-a făcut copii. Până acum, vedeta a preferat să nu comentareze despre acest subiect delicat, însă a venit vremea ca lumea să afle adevărul chiar de la Aniston.

Actrița și-a făcut cunoscută, pentru prima dată, experiența sa cu infertilitatea, iar fostul ei soț, cel de-al doilea partener oficial de viață al ei, Justin Theroux, a ținut să-și facă și el știută părerea despre noile destăiniri ale fostei sale soții.

Aniston a dezvăluit că a încercat să rămână însărcinată, pe când avea 30 de ani spre 40, și, pentru asta, a apelat la fertilizarea in vitro, însă în zadar. Iar acum ea a făcut cunoscută lupta ei cu infertilitatea. Și Justin o sprijină pe Jen 100%!  

Starul serialului „Prietenii tăi” a postat pe Instagram câteva imagini de la ședința foto realizată pentru revista Allure. „Sfârșitul unei perioade”, anunță actrița pe pagina ei de pe rețelele sociale.

Theroux a comentat destul de subtil, postând un emoticon cu pumn și altul cu inimioară la postarea fostei sale soții, iar reacția lui de susținere și empatie a fost văzută cu ochi buni de către fanii actriței, care au dat „Like” la comentariul lui în număr impresionant – vreo 4 milioane de oameni i-au apreciat reacția.

Actorul de 51 de ani s-a numărat printre restul vedetelor care au apreciat sinceritatea actriței și îi sunt alături vedetei care a luptat în zadar cu infertilitatea. „Toți acei ani întregi de speculații… au fost extrem de grei!”, a început să povestească Jennifer în Allure despre infirmarea zvonurilor cu privire la o sarcină în timp cee a se lupta cu infertilitatea.

„Am făcut FIV, beam ceaiuri chinezești, am făcut orice. M-am dedicat cu totul acestui lucru. Mi-aș fi dorit din tot sufletul să-mi fi spus cineva din timp să-mi îngheț ovulele. Dar nu s-a întâmplat asta, nimeni nu se gândește la asta! Așa că iată-mă în zilele noastre! Nu mai am nicio șansă să rămân gravidă!”, a continuat Aniston să declare.

Legat de faptul c-a fost acuzată că nu și-a dorit niciodată copii, Jen spune următoarele: „Minciuni sfruntate! Și, oricum, ești criticată dacă ai cumva succes în carieră și niciun copil. Toți spun că, dacă soțul m-a părăsit și mariajual nostru s-a destrămat, e că eu n-am vrut să-i ofer un copil”, a dezvăluit ea. „Nu mai am nimic de ascuns acum!”, a adăugat cu fermitate.

Vedeta susține că simplul fapt că-și spune, în sfârșit, povestea o face să se simtă ca și cum „am ieșit dintr-o hibernare”. Ea nu regretă nimic, în momentul de față, pentru simpul motiv că tot trecutul ei a făcut-o să devină cea care este în prezent.

Foto - Shutterstock

Mai multe