Sharon Stone, noi probleme de sănătate. Actrița se pregătește de operație!

Problemele medicale par că nu se mai termină pentru vedeta hollywoodiană! După ce era să-și piardă viața în urma AVC-ului suferit în urmă cu câțiva ani, acum Stone are încă o povară de dus.

image

Sharon își îndeamnă fanii să ceară întotdeauna a doua opinie medicală din simplul motiv că ea a pățit-o! Primise un diagnostic greșit, iar acum trebuie să intre iar sub bisturiu după ce i s-a descoperit o tumoră mare.  

Vedeta de 64 de ani a transmis un mesaj personal tuturor celor care au urechi s-o asculte, pe 2 noiembrie, când a ținut să sublinieze tututor cât de importantă este sănătatea. „De-abia am avut un diagnostic pus greșit și o intervenție incorectă…”, ne informează actrița.

Nominalizata la Oscar a dezvăluit că simțea o durere crescândă când s-a dus să ceară o a doua opinie medicală, iar doctorul respectiv i-a spus că are „un fibrom mare care trebuie extirpat”.  

„Mă adresez doamnelor în mod special. Nu vă descurajați. Mergeți să cereți o a doua părere medicală, pentru că vă poate salva viața!”, s-a adresat vedeta celor 3,4 milioane de oameni care o urmăresc pe rețelele sociale.

După intervenția chirurgicală, Sharon va petrece 4-6 săptămâni în recuperare. Actrița nu e străină de suferința fizică. Ea a dezvăluit, în autobiografia publicată în 2021 și denumită „Frumusețea de-a trăi de două ori”, că, în 2001, s-a operat ca să-și scoată niște tumori benigne imense, care erau mai mari decât sânul ei.

Stone a suferit și din cauza unui AVC și a hemoragiei cerebrale, în 2001, când n-avea mai mult de 43 de ani. Vedeta a vorbit, anul trecut, despre momentele critice prin care a trecut, când era cât pe ce să-și piardă viața.

image

„Era o liniște asurzitoare în încăpere”, a povestit Sharon Stone. „Când e atâta liniște în camera de spital și nimeni nu se agită să facă ceva ca să încerce să te salveze, îți dai seama cât de aproape ești de moarte și cât de critică este situația în care te aflii”.

Actrița a reușit să-și revină, însă accidentul vascular cerebral suferit i-a afectat din plin cariera de la Hollywood și felul în care fostul sex simbol din Cetatea Filmului era perceput. „Oamenii m-am tratat urât”, a dezvăluit în Variety, în 2019. „De la alte femei din breasla mea la judecătoarea care s-a ocupat de custodia copiilor mei, nu cred că-și dă nimeni seama cât de periculos este un AVC și cât de mult timp îți trebuie ca să-ți revii în urma lui. Mie mi-a luat 7 ani!...”, a conchis aceasta.

Îi transmitem și noi vedetei multă sănătate!

Foto - Shutterstock



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg