Mătușa lui Drew Barrymore, moartă prematur! Actrița i-a copiat comportamentul autodistructiv

Menajera a găsit-o pe Diana Barrymore cu fața înfundată în pernele din patul ei, în dimineața zilei de 25 ianuarie 1960. Actrița n-avea mai mult de 38 de ani și era moartă. Și, din păcate, dependența care i-a grăbit sfârșitul a fost transmisă nepoatei acesteia, Drew Barrymore!

image

The New York Times ne informează că existau sticle goale de lichior, somnifere și tranchilizante în apartamentul Dianei în momentul morții ei premature. Cum de-a ajuns să moară atât de devreme?!

Avea totul la dispoziție, se născuse într-o familie faimoasă, prima familie de actori americani, a fost trimisă la cele mai prestigioase școli, și-a făcut mândră debutul în înalta societate și-a avut o carieră strălucită la Hollywood. Ce-i lipsea, de ce nu era fericită și s-a autodistrus? Se pare că Diana n-a primit niciodată singurul lucru pe care și l-a dorit cu adevărat!

„Când ai totul de dispoziție, riști să-o iei razna dacă nu ești un om care are stabilitate în viața lui – de la părinți, de exemplu – iar eu exact asta am făcut!”, a recunoscut chiar actrița din Vechiul Hollywood pentru CBS, în 1957. „N-am avut pe nimeni care să mă ghideze, care să-mi spună ce să fac”, a conchis aceasta cu mare tristețe.

Medicul ei susținea că Barrymore a murit de cauze naturale, iar doctorul Milton Halpern a decis să se facă o autopsie pentru a determina devăratul motiv al decesului ei prematur, susține The New York Times.

Început promițător

Joan Strange Blythe, numele real al Dianei Barrymore, s-a născut în New York, pe 3 martie 1921, iar părinții ei au fost John Barrymore, o adevărată personalitate la Hollywood, și Blanche Marie Louise Oelrichs, poetă, scenaristă, actriță și membra unei familii bogate din NY.

La 21 de ani, Diana a luat calea Cetății Filmului, după ce și-a încheiat studiile făcute în SUA și Europa. De-abia dacă-și cunoștea tatăl, care era atunci în cădere liberă la Hollywood, însă a profitat de faptul că numele ei de familie îi deschidea încă multe uși. Între 1941 și 1944, a apărut în opt filme care i-au adus notorietate.  

Cariera ei actoricească nu-i extrem de memorabilă, motiv pentru care Diana a părăsit Los Angelesul pentru New York, pentru a urca pe scena teatrului. Din păcate, nici acolo n-a excelat. Și asta din cauza dependeței sale de alcool și-a comportamentului său haotic.

Primele semne ale autodistrugerii

În 1955, viața ei era deja deteriorată. Cu ambii părinți morți și o carieră eșuată, Diana întâmpina probleme de sănătate și eșecuri în viața amoroasă. Într-un cuvânt, trăia un dezastru! În aprilie, a încercat să se sinucidă cu pastile: „Mă gândeam că nu mai contează oricum. De ce să mă mai trezesc?!”, a declarat ea în 1957.

La mai puțin de două luni după ce încercase să-și ia singură viața, cel de-al treilea soț al ei a făcut infarct în tren și-a murit subit. Totuși, Barrymore a găsit puterea să meargă mai departe. A scos autobiografia „Too Much, Too Soon” (n.r. „Prea mult, prea repede”), care a făcut senzație și-a fost ecranizată.

Ultima picătură

Din păcate, perioada bună s-a încheiat rapid. Diana a revenit la vechile ei obiceiuri și, în numai câteva săptămâni, a murit. La o petrecere de Crăciun, cineva i-a spus că e o „lașă” că refuzase să bea cu ei, lucru care a înfuriat-o pe actriță și-a determinat-o să ajungă din nou să bea la fel de mult ca tatăl ei, un alcoolic care murise de ciroză hapatică. Mai mult, combina alcoolul cu somniferele, ceea ce i-a fost fatal.

Moartea ei a fost cauzată de o supradoză de alcool și sedative, după cum a anunțat și autopsia.

Legătura cu Drew

Dependența este genetică în familia Barrymore. Bunicul, tatăl, unchiul, mătușa, fratele și nepoata, toți au suferit din cauza dependenței. Diana a băut primul pahar la 13 ani, iar nepoata ei, Drew Barrymore, tot actriță, s-a apucat de băut la 9 ani și de consumat cocaină, la 12 ani!

Întocmai ca mătușa ei, Drew a avut o relație problematică și distantă cu tatăl ei și mai multe divorțuri la activ. Spre deosebire de Diana, însă, Drew a reușit, totuși, să scape de dependență și să-și continue viața și cariera de succes din showbiz.

Foto - Shutterstock, IMDBRecente

Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg