Joan Collins, înfometată la filmările serialului „Dinastia”: „Nu ne lăsau să mâncăm!”

24 septembrie 2024   Viață de vedetă

Legendara actriță a vorbit cu sinceritate despre experiența vieții ei – rolul făcut în serialul „Dinastia”, care i-a adus celebritatea, dar și amintiri neplăcute.

La 90 de ani, Joan Collins povestește cum rolul Alexis Carrington Colby, din serialul care a fost difuzat și la noi, i s-a potrivit mănușă. Însă, ceea ce se întâmpla în culise, la filmări, numai ea și restul echipei de actori știau.

Șefii serialului de mare succes le refuzau acestora… mâncarea. În timp ce echipa care realiza producția americană consuma „gogoși și tot felul de bunătăți”, actorii erau „înfometați ca să arate ca niște insecte”.

„Nu ne era permis să mâncăm nimic între mese. Existau pe mese tot felul de gogoși și bunătăți, pe care membrii echipei tehnice le mânca cu poftă, însă nouă ne refuzau asemenea răsfăț culinar. Ni se dădeau morcovi, ca să nu cumva să ne îngrășăm!”, a ținut să povestească vedeta de la Hollywood.

„Dacă se uita cineva la noi, arătam toți ca niște insecte, așa slabi eram!”, a conchis actrița de 90 de ani. Ce-i drept, vedeta arăta foarte bine în serialul care a făcut-o cunoscută în întreaga lume și se menține și acum, la 90 de ani, într-o formă fizică de invidiat.

Întrebată care a fost sursa inspirației pentru rolul din serialul „Dinastia”, Joan a răspuns cât se poate de sincer – fostul președinte american Donald Trump. „M-a inspirat, într-o oarecare măsură, Donald Trump pentru a o juca pe Alexis. La acea vreme el nu era președinte, ci om de afaceri”, a ținut să adauge Joan Collins.

„Eu încerc să nu mă implic public în politică”, a recunoscut vedeta când a fost întrebată ce calități anume de-ale lui Donald Trump au inspirat-o pe actriță. „Eu sunt actriță și nu e locul meu să fac cuiva educație politică. „Însă acest om are ceva exagerat pe care-l afișează în mod public, asta așa este…”, a adăugat vedeta.

foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe