Jorge, de urgenţă la spital: ”Mă gândeam la copii şi îl rugam pe Dumnezeu să mă lase să trăiesc”

11 decembrie 2019   Viață de vedetă

Jorge, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti de la noi, a ajuns de urgenţă la spital, după ce a mâncat la restaurant. El a făcut publică o fotografie de pe patul de spital şi a spus că nu va mai mânca niciodată în oraş.

”Cine mai mănâncă la restaurant? Eu nu”, a scris Jorge de pe patul de spital. Jorge povesteşte că s-a rugat la Dumnezeu să-l ajute să se facă bine.

Iubita lui What’s Up, primele declaraţii după ce a fost bătută de artist: ”A împins uşa şi mi-a prins degetul”

Credeaţi că mor? Nu scăpaţi aşa uşor de mine ? Dar pot să va jur că aseară m-am cam speriat cu toxiinfecţia alimentară. În fiecare minut mă gândeam la copii şi îl rugăm pe Dumnezeu să mă lase să trăiesc pentru copiii mei. Love you ♥️ În plus, e exact ce aveam nevoie acum de Crăciun ??. La revedere tobă, lebăr, porc, salată beuf. Mulţumesc celor care mi-au scris la story. Viaţa este minunată”, a scris Jorge pe Instagram.

Laurenţiu Duţă a ajuns pe masa de operaţie din cauza unor tacâmuri

Această întâmplare are loc la mai bine de o lună de zile de când Laurenţiu Duţă, solistul trupei 3 Sud Est a ajuns pe masa de operaţie după ce un tacâm s-a rupt în timp ce mânca.

Horia Brenciu şi-a pierdut mama când avea doar 11 ani: "A murit de cancer, dar nu am avut timp să o jelesc"

Laurenţiu Duţă a ajuns la spital cu hemoragie internă şi esofagul perforat si a avut nevoie de operaţie, povesteste artistul pe pagina sa de Facebook. De la Spitalul de Urgenţă din Piteşti a fost nevoit să vină la Floreasca, în Bucureşti, pentru că doctorii argeşeni nu au endoscop decât în timpul zilei.

Mai multe