”Noi, de ceva vreme, avem nişte divergenţe personale. El are o perioadă foarte grea, a avut un an foarte greu, iar eu, în ultima perioadă, am început să obosesc să-l susţin şi l-am respins. Ne-am certat, a venit la mine, am ieşit pe hol, ne-am certat, a venit înapoi, ne-am certat şi n-am mai rezistat. Când l-am condus la lift a împins uşa şi mi-a prins degetul.

M-am speriat şi am sunat la poliţie pentru că nu ştiam ce să fac. Îmi pare rău că am sunat la poliţie, dar în momentul acela am simţit că nu mai şi asta am făcut”, a spus Alice pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

”Aveam două zile libere în care eu am preferat să fac altceva decât să petrec timp cu el pentru că aveam chestii de făcut. Ne-am certat, am ajuns la reproşuri, la chestii mai vechi. Pur şi simplu am fost în contradictoriu mult timp”, a mai precizat Alice. Alice Badea a ţinut să atragă atenţia asupra faptului că What’s Up nu a fost violent fizic, ci doar verbal.

Simona Secrier, mărturisiri cutremurătoare după moartea lui Mihai Constantinescu: ”Medicii nu mi-au dat nicio speranţă!”

”Am mai avut vreo două certuri în care s-a enervat, dar s-a calmat repede şi am trecut peste. Aseară însă, aveam sentimentul că nu se mai calmează şi nu ştiam ce să mai fac. Nu a fost violent cu mine, era violent verbal. Vorbea foarte tare, nu mă lăsa să vorbesc. Seara când m-a sunat cineva, nu voiam să discut, voiam să aplanez şi am zis că nu am sunat”, a continuat iubita lui What’s Up. potrivit sursei citate.

Iuliana Tudor, gazda celui mai mare eveniment organizat de Crucea Roşie din lume

Artistul, plasat sub control judiciar

În urma agresiunii faţă de trei poliţişti, Whats Up s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, fiind plasat sub control judiciar, pentru 60, a precizat pentru Libertatea Andreea Ceauşu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, acolo unde sunt continuate cercetările în acest caz.Astfel, conform legii, artistul va fi nevoit să meargă lunar la Poliţie, pentru a face dovada că nu fuge de răspunderea penală. În caz contrar, va ajunge după gratii.