Kourtney Kardashian, gravidă în nouă luni: „Trebuie să fac sex!”

21 iunie 2024   Viață de vedetă

Într-un episod „The Kardashian”, celebra mămică a patru copii a vorbit despre apetitul ei insațiabil pentru... sex, când mai avea puțin și năștea.

Pe când era însărcinată în luna a noua cu cel de-al patrulea copil al ei, Rocky, Kourtney continua să se bucure de o viață sexuală foarte activă cu soțul ei, rockerul Travis Barker. În timpul pregătirilor pentru maternitate, mama lui Kourtney, Kris Jenner, a întrebat-o pe fiica ei de 45 de ani: „Cum ar fi să ți se rupă apa chiar acum?!”, la care vedeta de reality show a răspuns: „Sper să nu, că nu sunt pregătită!”.   

„A, bine, după ce îți termini bagajul…”, a spus Kris, iar fiica ei a lămurit-o: „Nu mă refer la asta. Soțul meu e în avion acum, se întoarce acasă...”. Iar managerul celor patru surori Kardashian a întrebat cu toată seninătatea: „A, bun, atunci când aterizează el?”. „Nu. Trebuie să fac sex!”, i-a dat replica Kourtney Kardashian mamei sale, care a putut scoate doar acest răspuns: „Așa vorbești tu cu mama ta?!”.

Mai departe în episodul „The Kardashian”, Khloe i-a mărturisit lui Kourtney că e singură după ce s-a despărțit de tatăl celor doi copii ai ei, Tristan Thompson, care a înșelat-o în mod repetat. „Primesc prea multă informație de la fetele mele și nu e cazul să aflu eu despre astfel de lucruri”, a continuat Kris Jenner pe același ton nevinovat.

„E nebunie ce se întâmplă acum!”, nu s-a putut abține mama surorilor Kardashian. „Sexul e prioritar nașterii, cine a mai pomenit asta?!”, la care fiica ei i-a replicat: „Da, pentru că, după naștere, nu poți face sex timp de șase săptămâni”, a conchis celebra mămică.

În concluzie, Kourtney Kardashian a ținut să ne informeze că a avut o viață intimă activă și când era gravidă în nouă luni, lucru demn de toată lauda pentru o femeie de 45 de ani, aflată la cea de-a patra ei sarcină.

Vedeta n-a făcut niciodată un secret din atracția fizică pe care o are cu soțul ei, pozându-se în ipostaze fierbinți chiar și pe covorul roșu sau în fața camerelor de filmat. Iar gravidia n-a împiedicat-o să continue să se bucure de momentele intime frumoase petrecute cu soțul ei!

foto - Instagram

Mai multe