Kim Kardashian a luat lecții de respirat pentru a putea purta un corset de 48cm!

A trebuit să învețe cum să respire înainte de-a păși pe covorul roșu de la Met Gala 2024, unde a purtat un corset care-i făcea aproape imposibilă respirația.

image

La cel mai mare eveniment fashion al anului, Kim Kardashian a dat clasă. A făcut senzație cu rochia ei argintie și-a șocat cu talia ei extrem de mică. Ce pregătire a necesitat diva reality show-rilor înainte de eveniment?

Întrebată de reporterul Vogue cum se simte cu corsetul de numai 48cm, Kim a răspuns dintr-un suflu: „Este o formă de artă!”. Kardashian a recunoscut că a avut o zi de teste pentru ținuta ei inedită, cu două zile înainte de Met Gala, când a purtat un corset Maison Margiela și o fustă metalică. „E prima dată când fac una ca asta. N-am mai făcut-o niciodată!”, a spus ea către cameră, făcând cu ochiul.

image

Vedeta a dezvăluit că ținutele care poartă semnătura lui John Galliano se aflau printre preferatele ei și au durat ani întregi până ce directorul de creație de la Maison Margiela a acceptat să-i  propună o creație pentru asemenea ocazie specială. „Ca să vă spun sincer, au trecut 4-5 ani de când îl tot hărțuiesc și încerc să văd dacă o să creeze vreodată o ținută și pentru mine pentru Met Gala”, a recunoscut Kim Kardashian.  

Kim și-a atras atât comentarii pozitive, cât și negative odată ce și-a expus rochia John Galliano pe covorul roșu de la Met Gala 2024. În timp ce unii critică promovarea unei siluete... imposibile, alții ridică în slăvi curajul vedetei de-a purta asemenea corset la un eveniment. Câțiva dintre fanii lui Kardashian și-au exprimat îngrijorarea că starul TV își poate „distruge organele interne” din cauza presiunii corsetului.

image

Oricum ar fi, diva brunetă a reușit exact ceea ce și-a propus – să atragă atenția asupra ei și să facă întreaga lume să vorbească despre ea. Fie că suntem de acord cu asemenea ținute extreme sau nu, trebuie să recunoaștem că întreaga creație – poate mai puțin acel pulover gri, care o cam încurcă – arată superb, nu-i așa?

foto - Instagram



Recente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg