După cinci in vitro-uri nereușite, a rămas gravidă în mod natural!

Și-a găsit fericirea în amor după ce a adus pe lume trei copii. Însă, proaspăt căsătorită, a vrut să-i ofere un copil și jumătății sale. Coșmarul prin care a trecut Kourtney Kardashian pentru a deveni iar mamă.

Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg

Kourtney Kardashian Barker a spus recent că a făcut cinci fertilizări in vitro nereușite până a rămas însărcinată în mod natural și l-a născut apoi pe cel de-al patrulea copil al ei. Răspunzând curiozităților fanilor ei de pe Instagram, vedeta de reality show a vorbit despre cum a reușit să treacă peste dezamăgirea de-a nu putea rămâne însărcinată atunci când și-a prospus acest lucru.

„M-am oprit după un an de încercat de-a obține o sarcină, am trecut prin cinci fertilizări in vitro și trei extrageri de ovule. Corpul meu s-a relaxat apoi și eu am început să cred în planul pe care Dumnezeu îl are în ceea ce mă privește”, a ținut să precizeze Kourtney Kardashian.

„M-am rugat mult pentru orice ne era dat să trăim. Și mi-am îmbunătățit mult sănătatea. Știu cât de greu e să crezi că nu încerci destul de mult ca să obții ceea ce îți dorești, dar e extrem de puternic să te rogi și să crezi în planul pe care îl are Dumnezeu cu tine”, a adăugat vedeta americană.

Kardashian și soțul ei, basistul trupei rock Blink-182, au devenit părinții lui Rocky în noiembrie 2023 și amândoi mai au copii din relații anterioare. Kourtney a confirmat că reușise să rămână gravidă în mod natural de Ziua Îndrăgostiților, anul trecut, adică la un an de când încetase tratamentele de fertilitate.

Kourtney Kardashian jpg

Vedeta de 45 de ani a comentat și despre operația pe care a fost nevoită s-o facă când era însărcinată. Ea susține că „operația fetală urgentă” a fost o experiență „înfiorătoare”. Însă a reușit să treacă cu bine și peste acest hop, ea și copilul ei supraviețuind intervenției chirurgicale înfricoșătoare. În septembrie 2023, Kourt a spus lumii întregi cât de recunoscătoare le era medicilor care i-au salvat viața băiețelului ei.

Într-un final, e bine când totul se termină cu bine, iar vedeta americană își trăiește visul de-o viață - să aibă o familie numeroasă cu cel pe care-l iubește nespus de mult.

foto - Instagram



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg