La aniversarea miliardarului Jeff Bezos s-a servit... fast food!

25 ianuarie 2024   Viață de vedetă

Jeff Bezos, al treilea cel mai bogat om din lume, are tot ce-și dorește. Și atunci de ce s-a mâncat fast food la petrecerea aniversară a multi-miliardarului?

Fondatorul Amazon a împlinit 60 de ani și logodnica lui, Lauren Sánchez, i-a organizat o petrecere aniversară la care au fost prezente vedete de top, îmbrăcate conform codului vestimentar (neoficial) „Out of this world” (n.r. Dintr-o altă lume).

Petrecerea a avut loc în vila cuplului de logodnici din Beverly Hills, California, unde s-au distrat de minune de la staruri de primă mână din Hollywood la legende sportive și moguli din tot felul de domenii.

Jay Z, Beyoncé, Ivanka Trump, Jared Kushner, Ciara, Russell Wilson, Oprah Winfrey, Gayle King, Kim Kardashian, Kris Jenner, Hailey Bieber, Kendall Jenner și Katy Perry s-au numărat printre invitații de seamă, iar miliardarii Bill Gates și Bob Iger n-au lipsit nici ei când sărbătoritul a suflat în lumânări cu ocazia împlinirii a 60 de ani de viață. În concluzie, s-au adunat unii dintre cei mai puternici și mai influenți oameni de pe planetă weekendul trecut, când Jeff Bezos a fost celebrat.

„Jeff s-a distrat de minune”, ne-a asigurat o sursă în presa americană. „Îmbrățișa pe toată lumea și le mulțumea că au venit la petrecerea lui”, a conchis acesta. Unii dintre invitați s-au îmbrăcat ținând cont de marea pasiune a lui Bezos – spațiul cosmic. Miliardarul deține compania spațială Blue Origin și s-a numărat printre cei care au făcut deja o călătorie în spațiu ca… simplu muritor de rând.

Codul vestimentar respectat de mulți n-a fost unul oficial, trecut pe invitație, ci unii dintre participanți au vorbit între ei să meargă la party îmbrăcați ca niște… extratereștri.

Paris Hilton a optat pentru o rochie plină de stele strălucitoare, în timp ce Katy Perry a uimit cu ținuta deosebită, de parcă ar fi fost făcută din mai multe straturi de piele semi-transparentă, și cu… coanele ei, iar iubita sărbătoritului și-a asortat la rochia roșie sclipitoare o gentuță sub formă de rachetă, creată de Judith Leiber și achiziționată la prețul de 4,995 de dolari.

Katty Perry a urcat, la un moment dat, pe scenă pentru a cânta câteva dintre hit-urile ei, iar Usher a fredonat „La mulți ani!” celui care a împlinit 60 de ani pe 12 ianuarie. Trupa Black Eyed Peas a încântat audiența în continuare cu piesele lor celebre.

Totuși cum de a fost posibil să se servească fast food la petrecerea de mare anvergură, unde s-au reunit numai nume cunoscute? Ei bine, organizatorii petrecerii au creat un spațiu special în incinta vilei lui Jeff Bezos, care arăta exact ca primul birou al miliardarului la Amazon, care fusese improvizat într-un garaj.

Mai mult, când Jeff s-a apucat să lucreze pentru prima dată în viața lui, adică la 16 ani, mânca numai de la McDonald’s aproape. Și așa se explică de ce stilații și sofisticații invitați au primit cartofi prăjiți cu burgeri pe lângă caviarul servit din plin la evenimentul memorabil!

foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe