Jennifer Lopez a dansat pe mese de ziua ei! Imagini de senzație de la petrecere

Jennifer Lopez a împlinit 54 de ani, zilele trecute, și a dat o petrecere de pomină cu această ocazie! Cum a petrecut sărbătorita?

image

Petrecerea aniversară a vedetei latino a avut loc săptămâna trecută și a fost organizată de soțul lui Jennifer, Ben Affleck, acasă la ei, în vila lor de 60 de milioane de dolari din Beverly Hills, care are nu mai puțin de 12 dormitoare și 24 de băi!

Lopez a postat câteva imagini de senzație de la petrecere pe site-ul ei, On the JLo, unde o putem vedea pe sărbătorită într-o rochie elegantă, dar și sexy în același timp, cu spatele gol, dansând pe mese pe melodia lui Lizzo, About Damn Time.

„Chef de sărbătorit ziua de naștere… toată luna! E o zi minunată când Lola vrea să se joace puțin…”, a comentat Jennifer la postarea ei, făcând referire la porecla pe care o are vedeta.

Lopez a dezvăluit că, de ziua ei, familia ei mixtă a participat la petrecere și a sărbătorit-o pe ea. „Toți copiii erau acolo, a fost o zi splendidă, senină și perfectă pentru o petrecere la piscină!!”, a scris Lopez plină de încântare.

„M-am simțit atât de apreciată și valorificată de cei dragi mie și sunt extrem de recunoscătoare să mă aflu unde sunt acum în viața mea și să pot împărți totul cu niște oameni atât de frumoși și de iubitori! Vă doresc tuturor aceeași dragostea care am avut eu parte, de fiecare dată când vă serbați ziua și în tot restul zilelor din viața voastră”, a continuat actrița și cântăreața mesajul său special pentru fanii ei.

Jennifer Lopez și soțul ei, Ben Affleck, își cresc împreună copiii, pe Violet (17 ani), Seraphina (14) și Samuel Affleck, proveniți din mariajul actorului cu Jennifer Garner, și pe gemenii Emme și Max Muñiz (15 ani), proveniți din căsnicia ei cu Marc Anthony. 

image

Având în vedere că a fost o petrecere la piscină, sărbătorita s-a schimbat într-un costum de baie sumar, ce poartă semnătura Valentino și costă în jur de 1000 de euro, și-a continuat să danseze și să ciocnească câte un pahar de șampanie cu invitații săi câteva ore bune după ce cu toții luaseră masa împreună.

N-ar fi vorba despre Jennifer Lopez dacă n-ar poza puțin pentru fanii ei, așa că JLo a postat și câteva imagini cu ea în diferite ipostaze la party-ul verii.

Jennifer a sărbătorit recent și prima aniversare a mariajului ei cu Ben Affleck. Cei doi și-au unit destinele în 2022, după ce semnaseră actele nupțiale într-o mini-nuntă în Las Vegas. Adevărul e că JLo se află într-o perioadă minunată din viața ei – s-a reunit cu marea iubire a vieții ei, la aproape 20 de ani de la ruperea primei logodnei cu Affleck, și-a cumpărat o casă imensă, în valoare de 60 de milioane de dolari, și s-a mutat în ea recent și se bucură de același succes profesional cu care ne-a obișnuit de atâția ani.

La mulți ani, Jennifer Lopez!!

Foto - On the JLo

Video - YouTube



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg