FOTO Și-a acoperit bărbăția doar cu o șosetă! Ce este petrecerea „Aproape dezbrăcat”?

Un rapper rus l-a înfuriat pe Vladimir Putin pentru că a purtat doar o șesetă Balenciaga pentru a-și acoperi bărbăția la o petrecere memorabilă. Ce pedeapsă a primit?

image

Vacio, de 25 de ani, pe numele său real Nikolai Vasilyev, s-a distrat de minune la „Petrecerea aproape dezbrăcat”, însă totul are un cost. Mai ales în Rusia. Tânărul se pare că va fi trimis pe front, să lupte în armata rusă, după ce a luat parte la petrecerea decadentă de la sfârșitul anului trecut. Distracția memorabilă a supărat Kremlinul și acum cel mai sumar îmbrăcat individ de la petrecerea din decembrie 2023 e pe punctul de a-și primi pedeapsa.

Rapperul rus își ispășește acum pedeapsa de 25 de zile petrecute după gratii pentru participarea la dezmățul unde au fost invitate mai multe celebrități rusești. Vacio a mai primit și o amendă de 200.000 de ruble, adică vreo 2.000 de euro, pentru că a promovat „relațiile sexuale non-tradiționale”.

Președințele țării, Vladimir Putin, consideră că scenele depravate care au luat loc la petrecerea „Aproape dezbrăcat” sunt o insultă la adresa luptătorilor care sunt implicați în războiul cu Ucraina. După ce a fost reținut pentru că a purtat doar o șosetă la petrecere, Vacio a fost acuzat de huliganism și comportament inadecvat la adresa unui polițist.

Starul rus susține că problemele au apărut doar în momentul în care cineva de la petrecere i-a scos șoseta. Mai mult, a declarat pentru Moscow Public Monitoring Committee că e pregătit să meargă la război „dacă mă pot face util în acest fel”.

Culmea e că la petrecerea decadentă a luat parte și fina lui Putin, Ksenia Sobchak, un star TV cunoscut în Rusia. Rămâne de văzut dacă ea va primi vreo pedeapsă. Cert e că gazda petrecerii, Nastya Ivleeva, de 32 de ani, riscă cinci ani în închisoare după ce firma ei a fost brusc cercetată de autoritățile ruse, care au găsit, evident, câteva lucruri în neregulă.

Ivleeva a participat la petrecere purtând bijuterii de 251.000 de dolari în timp ce rușii obișnuiți de-abia trăiesc de pe o zi pe alta. Ea a emis câteva filmulețe în care și-a cerut scuze pentru ideea de-a organiza asemenea eveniment.

Autoritățile ruse au pornit o investigație, iar la tribunalul din Moscova s-a depus o plângere, un proces împotriva Ivleevei, prin care i se cer daune în valoare de 1 miliard de ruble, adică peste 10 milioane de euro, pentru „suferința morală” cauzată.

Petrecerea „Aproape dezbrăcat” a atras multe critici din partea autorităților, a politicienilor pro-Kremlin, a bloggerilor care-l susțin pe Putin, a Bisericii Ortodoxe și a ținut prima pagină a ziarelor zile întregi la sfârșitul anului trecut.

Pentru a vedea atmosfera de la petrecerea „Aproape dezbrăcat” și, mai ales, ținutele scandaloase ale participanților, urmăriți galeria foto de mai jos!

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg