Lady Gaga a scăpat „porumbelul” chiar la Olimpiadă - e logodită!

4 august 2024   Viață de vedetă

Artista de 38 de ani a confirmat logodna de patru ani cu iubitul ei chiar la Olimpiadă, când i-a făcut cunoștință prim-ministrului francez cu… logodnicul ei.

Vești minunate pentru Lady Gaga, care se pare că se află acum în drum spre altar. Vedeta n-a suflat nicio vorbă despre logodna ei cu omul de afaceri și investitorul în tehnologie Michael Polansky, însă s-a scăpat chiar la Jocurile Olimpice, unde l-a prezentat pe viitorul ei soț ca fiind „logodnicul meu” prim-ministrului francez, Gabriel Attal.  

Momentul în care cântăreața a scos „porumbelul” a fost filmat și postat de omul politic francez chiar pe pagina sa de TikTok. Pe 28 iulie, Lady Gaga poate fi auzită cum s-a referit la iubitul ei ca la viitorul ei soț într-un filmuleț cât se poate de serios, în care vedeta n-ar fi avut de ce să se țină de glume. Doar nu-l minți pe prim-ministrul unei țări, nu-i așa?

Gaga și Polansky și-au început idila în 2020, când au fost surprinși sărutându-se la o petrecere de Revelion din Las Vegas. Numai câteva săptămâni mai târziu, cei doi amorezi și-au făcut publică idila, când au fost prezenți împreună la Super Bowl, în Miami, în 2020.

După ce și-au petrecut bună parte din carantina pandemică împreună, cei doi iubiți și-au continuat relația fără să se sature unul de altul. De fapt, în ianuarie 2021, când Gaga a cântat la inaugurarea președintelui Joe Biden, Michael era alături de vedetă. Iar, în culise, cântăreața l-a prezentat tuturor pe iubitul ei ca pe… iubitul ei.

La sfârșitul anului 2021, cuplul nu părea în nicio grabă să se logodească, dar se purta deja ca o pereche căsătorită. De-atunci, amorezii nu și-au afișat prea mult idila, însă și-au păstrat sentimentele puternice pe care le au unul pentru celălalt, iar acum… par logodiți.

Veste minunată n-a fost confirmată de Lady Gaga, însă toată presa americană a publicat știrea logodnei celebrei artiste. Felicitări și din partea noastră atunci!

foto - Instagram

Mai multe