Lady Gaga, într-o rochie antiglonț la un eveniment. De ce se temea că va fi atacată?

Extravaganta cântăreață iese adesea în evidență cu ținutele sale. Însă nu rochia ei confecționată din carne macră a fost cea mai ciudată ținută a ei, ci vestimentația sa cu protecție antiglonț ne-a luat complet prin surprindere.

image

Lady Gaga valorează 320 de milioane de dolari datorită carierei sale muzicale, rolurilor pe care le-a interpretat în fața camerei de filmat și a reclamelor pe care le-a bifat de-a lungul anilor. Având în vedere faima pe care a atins-o, vedeta trebuie să-și ia toate măsurile de protecție posibile. La un moment dat a mers atât de departe, încât să poarte pe scenă o rochie antiglonț, de teama unui atac asupra ei. Chiar era în pericol iminent?

O știm cu toții ca fiind extravagantă și pasionată de fashion, nimeni nu poate uita rochia ei din carne sau celelalte outfit-uri spectaculoase pe care le-a purtat, de lungul anilor, în spațiul public. Însă diva nu s-a îmbrăcat doar în funcție de necesitatea estetică, ci și din considerente practice. Pentru a-și apăra propria viață, de exemplu.  

De pildă, la inaugurarea președintelui Joe Biden, în 2021, Gaga a simțit nevoia de o extraprotecție, motiv pentru care a purtat o rochie antiglonț când a cântat în onoarea noului șef de stat american.

Lady Gaga și Joe Biden au o relație specială încă de pe vremea când acesta nu ocupa cea mai înaltă funcție în stat. Vedeta a susținut, de fiecare dată, campaniile de întrajutorare ale victimelor unui abuz sexual și a răspuns prezent la invitația actualului președinte american de-a susține această cauză importantă. Acesta a și fost motivul pentru care a urcat pe scena inaugurării lui Biden, pentru a-și arăta sprijinul pentru cel mai influent om de pe pământ.

Însă relația apropiată pe care Gaga o are cu fostul adversar al lui Donald Trump nu e văzută cu ochi buni de toată lumea. De fapt, fanii cântăreței sunt de părere că diva a fost chiar ținta unui posibil atac din partea celor care nu-l susțin pe Biden.

Mai țineți minte cum cei doi câini ai vedetei au fost răpiți și dog sitter-ul acestora a fost împușcat ziua în amiaza mare? Ei bine, asemenea incident înfricoșător s-a petrecut la numai o lună de la inaugurarea președintelui Biden. Iar multă lume e de părere că atacul indirect adresat lui Lady Gaga s-a petrecut pentru simplul motiv că ea are o legătură strânsă cu Joe Biden.

În timpul emisiunii „Late Show with Stephen Colbert”, Gaga a recunoscut că rochia ei de la inaugurarea președintelui era antiglonț. De fapt, o vestă antiglonț era cusută pe dedesubtul rochiei sale. Se și poate observa cum vedeta se chinuie să cânte și să respire cum trebuie din cauza strânsorii vestei protective.

„Ca persoană publică, îmi dau seama că mă pun adesea în situații periculoase, doar ca să fac ceea ce îmi place mai mult. Așa că am purtat acea vestă ca să mă protejez pe mine, am făcut-o pentru mine și pentru familia mea”, a povestit vedeta.

Pe lângă faptul că avea o vestă antiglonț cusută de ea, rochia de la inaugurarea președintelui conținea și elemente politice, ce aminteau de Revoluția Franceză și cea aItaliană. Din fericire, n-a fost niciun atac la adresa ei sau a cuiva prezent la acel evenimentul politic, dar nu e niciodată rău să ai grijă de tine și să te protejezi, nu-i așa?

foto - Shutterstock



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG