Lady Gaga, într-o rochie antiglonț la un eveniment. De ce se temea că va fi atacată?

Extravaganta cântăreață iese adesea în evidență cu ținutele sale. Însă nu rochia ei confecționată din carne macră a fost cea mai ciudată ținută a ei, ci vestimentația sa cu protecție antiglonț ne-a luat complet prin surprindere.

image

Lady Gaga valorează 320 de milioane de dolari datorită carierei sale muzicale, rolurilor pe care le-a interpretat în fața camerei de filmat și a reclamelor pe care le-a bifat de-a lungul anilor. Având în vedere faima pe care a atins-o, vedeta trebuie să-și ia toate măsurile de protecție posibile. La un moment dat a mers atât de departe, încât să poarte pe scenă o rochie antiglonț, de teama unui atac asupra ei. Chiar era în pericol iminent?

O știm cu toții ca fiind extravagantă și pasionată de fashion, nimeni nu poate uita rochia ei din carne sau celelalte outfit-uri spectaculoase pe care le-a purtat, de lungul anilor, în spațiul public. Însă diva nu s-a îmbrăcat doar în funcție de necesitatea estetică, ci și din considerente practice. Pentru a-și apăra propria viață, de exemplu.  

De pildă, la inaugurarea președintelui Joe Biden, în 2021, Gaga a simțit nevoia de o extraprotecție, motiv pentru care a purtat o rochie antiglonț când a cântat în onoarea noului șef de stat american.

Lady Gaga și Joe Biden au o relație specială încă de pe vremea când acesta nu ocupa cea mai înaltă funcție în stat. Vedeta a susținut, de fiecare dată, campaniile de întrajutorare ale victimelor unui abuz sexual și a răspuns prezent la invitația actualului președinte american de-a susține această cauză importantă. Acesta a și fost motivul pentru care a urcat pe scena inaugurării lui Biden, pentru a-și arăta sprijinul pentru cel mai influent om de pe pământ.

Însă relația apropiată pe care Gaga o are cu fostul adversar al lui Donald Trump nu e văzută cu ochi buni de toată lumea. De fapt, fanii cântăreței sunt de părere că diva a fost chiar ținta unui posibil atac din partea celor care nu-l susțin pe Biden.

Mai țineți minte cum cei doi câini ai vedetei au fost răpiți și dog sitter-ul acestora a fost împușcat ziua în amiaza mare? Ei bine, asemenea incident înfricoșător s-a petrecut la numai o lună de la inaugurarea președintelui Biden. Iar multă lume e de părere că atacul indirect adresat lui Lady Gaga s-a petrecut pentru simplul motiv că ea are o legătură strânsă cu Joe Biden.

În timpul emisiunii „Late Show with Stephen Colbert”, Gaga a recunoscut că rochia ei de la inaugurarea președintelui era antiglonț. De fapt, o vestă antiglonț era cusută pe dedesubtul rochiei sale. Se și poate observa cum vedeta se chinuie să cânte și să respire cum trebuie din cauza strânsorii vestei protective.

„Ca persoană publică, îmi dau seama că mă pun adesea în situații periculoase, doar ca să fac ceea ce îmi place mai mult. Așa că am purtat acea vestă ca să mă protejez pe mine, am făcut-o pentru mine și pentru familia mea”, a povestit vedeta.

Pe lângă faptul că avea o vestă antiglonț cusută de ea, rochia de la inaugurarea președintelui conținea și elemente politice, ce aminteau de Revoluția Franceză și cea aItaliană. Din fericire, n-a fost niciun atac la adresa ei sau a cuiva prezent la acel evenimentul politic, dar nu e niciodată rău să ai grijă de tine și să te protejezi, nu-i așa?

foto - ShutterstockRecente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg