Legătura incredibilă dintre Prințul Louis și Harry Potter!

21 august 2023   Viață de vedetă

Cel mai mic copil al Prințului William și-al soției lui, Catherine, s-a născut în aprilie 2018. Iar numele lui Louis Arthur Charles are o semnificație nebănuită!

Copilul cel mic al viitorului rege britanic poartă al doilea nume al tatălui său, apoi Arthur este deținut atât de William, cât și de tatăl său, Regele Charles al III-lea, în timp ce Charles este destul de evident luat de la bunicul său.

Toate aceste alăturări sunt evidente, însă numele micuțului regal are legătură și cu franciza „Harry Potter”. Nu ne facem iluzii că Prințul William și Kate Middleton și-au numit copilul având în minte cărțile Harry Potter, dar nici nu este exclus acest lucru. Drept urmare, nu putem trece cu vederea că cei doi soți regali sunt mari admiratori ai cărților și-ai filmelor britanice cu magie, care au cucerit întreaga lume. Și, de ce nu, poate s-au inspirat din ele când a venit pe lume cel de-al treilea copil al lor!

În 2013, cei doi soți regali au participat la inaugurarea Studiourilor Warner Bros, unde au recunoscut că sunt mari fani ai filmelor realizate după cărțile scriitoarei J.K. Rowling. Drept urmare, e destul de limpede pentru oricine că fiul lor cel mic are o legătură evidentă cu familia Weasley. Cel puțin în viziunea fanilor Harry Potter!

La scurt timp după nașterea lui, cineva a dezvăluit că prințul a fost numit după trei personaje Weasley. Numele Arthur este cel al patriahului familiei Weasley. Domnul Weasley joacă un rol important în viața lui Harry Potter. Nu numai că îl ajută din când în când, dar este și un model paternal pentru Harry.

Louis și Charles sunt întâlnite, de asemenea, în familia Weasley. Charlie este unul dintre frații lui Ron Weasley, mare amator de dragoni, care plănuia să se mute în România tocmai pentru a-i studia. Iar Louis este mai puțin cunoscut, dar este unul dintre copiii lui Bill și ai lui Fleur. Întocmai ca prințul, Louis Wesley este cel mai mic dintre trei frați, acesta având două surori mai mari, pe Victoire și Dominique. După cum bine știm, Prințul Louis este fratele mai mic al surorii Prințesa Charlotte și-a fratelui Prințul George, următorul în linia succesorală la tronul britanic după tatăl lui, Prințul William.

În concluzie, există destul de multe asemănări între familia regală britanică și povestea cu Harry Potter decât ne-am fi imaginat. Ca fapt divers, Prințul William a dezvăluit, în 2009, că are o cicatrice pe frunte chiar ca Harry Potter: „Am o cicatrice Harry Potter, așa îi zic eu. Îi spun așa pentru că e vizibilă câteodată și oamenii o observă, în timp ce altădată n-o vede nimeni. M-am lovit cu o crosă de golf când jucam golf cu un amic de-al meu”, a recunoscut prințul în Daily Mail.

Până și regele e fan Harry Potter! „Le citește nepoților Harry Potter și o face pe voci diferite, ceea ce le place lor mult!”, a declarat chiar Regina Camilla, în 2018, pentru BBC One. Așadar nu-i exclus ca William și Kate să-și fi numit copilul după familia Weasley, nu-i așa?  

foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe