Tu ce Prinț Louis ești? El a fost vedeta Jubileului de Platină!

Prințul Louis nu va ajunge niciodată pe tronul Marii Britanii, dar asta nu înseamnă că prezența lui la Jubileul de Platină, care marchează 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a, nu a intrat în istorie.

image

Fiul de 4 ani ai Ducilor de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, a captat atenția tuturor celor care au urmărit evenimentele care au avut loc în acest weekend. În timp ce stătea lângă străbunica lui, la balconul Palatului Buckingham, micuțul a făcut tot felul de fețe, una mai simpatică decât alta.

Twitterul a explodat cu imagini cu Prințul Louis, care se strâmba în continuu în timp ce stătea lângă Regina Elisabeta a II-a. Fețele pe care le-a tot făcut băiețelul sunt cât se poate de expresive, lucru care a făcut ca fotografiile cu el să devină virale pe rețelele sociale.

Lumea a început să glumească pe seama strâmbăturilor celui mic, ajungându-se să se facă teste online despre stările pe care Louis le exprima și care pot fi asemănătoare cu cele pe care Macaulay Culkin le făcea în filmul „Singur acasă”.

Ce Prinț Louis ești tu?

Te identifici și tu cu Louis, ți s-a întâmplat vreodată să te simți ca el – nerăbdător, plictisit, speriat? Bineînțeles că da! Doar că băiețelul de 4 ani nu-și ascunde sentimentele, ci le exteriorizează pe toate spre deliciul nostru, care îl urmărim cu zâmbetul larg pe buze.

„Ca părinte al unui copil de 4 ani care nu urmează să urce vreodată pe tron, Prințule Louis, îți transmit că te văd și te înțeleg perfect”, a scris pe internet fostul Secretar de presă de la Casa Albă, Jen Psaki.

„Oamenii își făceau griji cu privire la alte persoane că vor atrage ele toată atenția și-o vor plasa pe Regină într-un con de umbră. Prințul Louis s-a descurcat de minune să facă asta!”, a scris altcineva pe Twitter.

Louis a făcut tot felul de fețe mai ales în momentul în care s-a aflat, alături de familia lui, la balconul de la Palatul Buckingham și asculta uralele mulțimii și avioanele Royal Air Force de la paradă trecând deasupra lor.

A eclipsat-o pe Regină

Micuțul a schimbat câteva vorbe cu Regina, a făcut cu mâna avioanelor, însă s-a plictisit apoi destul de repede și a fost atenționat de mama și sora lui să stea cuminte.

Jubileul de Platină, care a avut loc în weekendul care de-abia a trecut, marchează 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a – un omagiu adus monarhului cu cea mai îndelungată domnie.

Pe lângă simpaticul Louis i-am putut admira, în cadrul acestor evenimente speciale, pe frații acestuia, Prințul George (8) și pe Prințesa Charlotte (7), însoțiți, evident, de părinții lor, Prințul William (39) și Kate Middleton (40).

Regina Marii Britanii și-a făcut o apariție-surpriză la ultimul eveniment al Jubileului, aseară, însă tot n-a reușit să capteze toate privirile precum a făcut-o năstrușnicul Prinț Louis, nu credeți?

Foto - TwitterRecente

Donatella Versace jpg
596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg