„Melania Trump e Jackie O pe steroizi!” Cine spune asta despre fosta Primă Doamnă a Americii?

21 februarie 2024   Viață de vedetă

Fost model, acuzat la un moment dat că a fost escortă în tinerețe, soția fostului președinte american a captat întotdeauna atenția și-a atras comentarii de tot felul. Chiar e ea „Jackie O pe stereoizi”?

A fost una dintre puținele Prime Doamne americane care a întârziat mutarea la Casa Albă atunci când soțul ei a câștigat alegerile prezidențiale. La fel de bine, a stârnit critici când s-a arătat mai mult decât iritată să-i stea alături, în mod oficial, celui care era soțul ei, dar și primul om în stat în SUA. A făcut tot timpul lucrurile diferit. Nu s-a evidențiat niciodată prin proiectele caritabile destinate unei Prime Doamne, ci mai mult prin garderoba extrem de elegantă și de bine aleasă.

În 1999, Melania Trump și-a definit singură rolul pe care îl juca lângă tatăl copilului ei: „Eram extrem de tradițională. Precum Betty Ford sau Jackie Kennedy. Îl sprijineam tot timpul”, a dezvăluit în The New York Times. 17 ani mai târziu, situația s-a schimbat simțitor, lucru subliniat hiar de ea în revista GQ: „Am ales să nu mă implic în politică. Politica e făcută de soțul meu, nu de mine!”, a conchis ea.

Totuși, nu tot ce-a făcut pe durata șederii ei la Casa Albă a fost văzut cu ochi critici. De pildă, prima deplasare peste graniță a fostului cuplu prezidențial a fost salvată de ea. Cu alte cuvinte, a evitat un dezastru diplomatic. Pe lângă faptul că a refuzat, de față cu presa, să-l țină pe soțul ei de mână, Melania l-a cucerit pe Papa Francisc cu discuția lor și-a ținut prima pagină a ziarelor internaționale cu ținuta ei flatantă.

Până și soțul ei, Donald Trump, a fost impresionat de prestația soției sale în calitate de Primă Doamnă la acea vizită oficială. Fostul președinte american s-a lăudat în avionul Air Force One cu partenera lui de viață, denumind-o „Jackie O pe steroizi”.

Dacă a meritat sau nu Melania Trump titulatura flatantă rămâne ca istoria să decidă. Până una-alta, soția fostului preeședinte n-a ieșit din Casa Albă cu o reputație prea bună, nereușind să-și lase amprenta ca Primă Doamnă prea mult, ea fiind extrem de retrasă și de tăcută pe timpul mandatului soțului ei, lucru neobișnuit la cineva care ocupa funcția ei.

foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe